hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام برای اضافه کردن زرین پل به VirtueMart طبق آموزش موجود در http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=317&Itemid= عمل کردم اما مشکل این است که در آخرین مرحله که گفته شده "در قسمت پیکر بندی کد فروشنده را وارد کنید" ، این قسمت وجود ندارد!!! لطفا راهنمایی کنید متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 سلام میتواند 1- مشکل از قالب ویرچومارت است 2- مشکل از قالب مدیریت باشد 3- در 2 جا باید آدرس سایتتان و فروشگاهتان را وارد نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 3- در 2 جا باید آدرس سایتتان و فروشگاهتان را وارد نمایید سلام این قسمت را نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 درود در فروشگاه بگردید در قسمت پیکربندی فروشگاه یه جا ازتون آدرس میخواد در قسمت پیکربندی کلی هم همینطور جدا از اینکه ممکنه مشکل از قالب مدیریت هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SMSBAZ 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام برای اضافه کردن زرین پل به VirtueMart طبق آموزش موجود در http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=317&Itemid= عمل کردم اما مشکل این است که در آخرین مرحله که گفته شده "در قسمت پیکر بندی کد فروشنده را وارد کنید" ، این قسمت وجود ندارد!!! لطفا راهنمایی کنید متشکر دوستان هر کی به این مشکل برخورد و قسمت پیکربندی رو پیدا نکرد کافیه که زبان قسمت ادمین رو از فارسی به انگلیسی تغییر بدید و میبینید که قسمت پیکربندی ظاهر میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 بله این مشکل از قالب مدیریت هست که تپ ها نمی یاد در یک پست کالا توضیح دادم ولی دوستان بدون سرچ دیگه کلاک کردن دوستان می تونند قالب مدیریت که روی فوروشگاه ساز جومینا نصب هست استفاده کنید یا زبان اون رو به انگلیسی برگردونید تا مشکل شما حل بشه و تپ های اون بیاد و تغییرات رو انجام بدید با تشکر شهریار :thankyou: جون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
B.Z 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام ببخشید من هم همین مشکل رو دارم زبان هم انگلیسی کردم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید ورژن :1.1.9 (stable) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر