moslem25 4 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلام سایت من این ارور میاد براش البته سایت میاد بالا منتها ارور هم هستش تو قسمت مدیریت هم هست هشدار JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING خطا در بارگذاری کامپوننت: com_userxtd، کامپوننت پیدا نشد البته بعد از حذف کامپوننتهایی که فعال نبودند این پیغام میاد عکس رو هم ضمیمه کردم ویرایش شده خرداد 94 توسط moslem25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما همین کامپوننت نصب شه است یا خیر ؟ ببینید فایلی از کامپوننت موجود است یا خیر در جدول extensions هم اگر رکوردی از ان هست پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در خرداد 94 سلام تو قسمت افزونه ها-مدیریت هیچ چیزی از این کامپوننت ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما فایل های موجود در مسیرهای زیر هم نگاهی بندازید administrator/components components media 1 واکنش ها : moslem25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در خرداد 94 نبود من مشخصات هاست رو براتون توی پیام خصوصی بفرستم یه نگاه بندازین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر