30stm 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام دوستان جوملا رو رو لوکال نصب کردم از دیتابیس فروشگاه بک اپ گرفتم و میخوام به لوکال دیگه منتقلش کنم همه ى کارا رو انجام دادم اما وقتی که میخوام وارد سایت و مدیریت بشم ارور table Db name does not exist رو میده چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما از کامپوننت آکیبا بک آپ استفاده کنید بهترین راه برای انتقال سایت می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
30stm 0 ارسال شده در خرداد 94 دوست عزیز راه حل دیگه ای ندارید؟ فایل های اصلی رو سیستم خومه الان فقط فایل زیپ فروشگاه و بک اپ دیتابیس رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما مشکل شما احتمالا به خاطر اینه که نام دیتابیس قبلی با دیتابیس جدید یکی نیست ! نام ها رو اکی کنید بقیه چیزها درست خواهد شد یا در فایل configuration.php نام دیتابیس قدیمی را جستجئ و نام دیتابیس جدید را جایگزین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
30stm 0 ارسال شده در خرداد 94 نامشون یکیه نام دیتابیسی رو که از بک اپ گرفتم hamihad.sqlهست اسم دیتابیس رو هم hamihadگزاشتم بازم,ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 احیانا نام کاربری و کلمه عبور اتصال به دیتا بیس را تغییر دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
30stm 0 ارسال شده در خرداد 94 خیر عوض نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 نام کاربری root و پسورد خالی است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
30stm 0 ارسال شده در خرداد 94 بله خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) در صورت امکان یکبار فایلهای مورد نظر رو ارسال کنید بنده هم چک کنم. ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر