mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 سلام دوستان سایتمو که باز میکنم این خطا را نشون میده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چکار کنم جوملا من 2.5 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام کدام خطا؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 معذرت میخوام در عنوان ذکر کرده بودم. suspected phishing site! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما از کدام مرورگر استفاده می کنید ؟ آدرس سایت تان را بفرمایید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 از کروم.الان بخاطر دیده نشدن.یک فایل html آپلود کردم که دیده نشه خطاش یعنی برش دارم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام آدرس سایت رو بفرمایید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما از یک مرورگر دیگر تست بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر