mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 دوستان من میخوام یه سایت اموزشیراه اندارس کنم اول اینکه نیاز به کامپننتی دارم که ماهانه از دانشجوهام شهریه بگیرم ایا همچین چیزی هست و دوم اینکه من نمیخوام اموزشم بصورت فیلم باشه که قابل منتشر باشه میخوام فقط دوستانی که .پول دادن در زمان مشخص شده از آموزشی که دارم همون ساعت میدم استفاده کنن ممنون میشم راهنماییم کنید همچین چیزی امکان پذیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما اگر آموزش آنلاین می خواهید اسکریپت های زیادی هست تو نت جستجو کنید ولی فکر نکنم بشه زیاد شخصی سازی کرد و با جوملا هماهنگ کرد باید بصورت دستی هزینه بگیرید و به انها دسترسی بدید 2 واکنش ها : mylove_iman و فروشگاه شماره مجازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 ایا خود جوملا افزونه ای برای پرداخت هزینه بصورت ماهیانه نداره حالا ماهانه نه ولی محدودیت زمانی حالا محدودیت زمانی نه پرداخت شهریه را که مطمینن داره ممنون میشم بهترینشو بهم معرفی کنید برای آموزش آنلاین هم هر چیزی هست بهم بگید دقیقم اون نباشه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 من خودم یه همچین سایتی طراحی کردم. چیزایی که استفاده کردم اینا بودن: افزونه rs membership جوملا 3 اسکریپت Moodle پلاگین اتصال moodle به جوملا 3 2 واکنش ها : mylove_iman و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 اجازه هست آدرس سایتتون را بهم بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 اجازه هست آدرس سایتتون را بهم بگید پیام خصوصی شد. 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 دوستان من ميخوام از کامپوننت ویدئو کنفرانس live conferance براي اينکار استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 اين نسخه بدون لايسنس بنظرتون مشکلي ايجاد ميکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 من با این مورد کار نکردم ولی تا اونجایی که میدونم بهتره از ادوب کانکت استفاده کنید. زیرا امکانات بسیاری داره. 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر