arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام با وجود رعایت کلیه قواعد مربوطه در طراحی فرم اما موقع ثبت و ارسال فرم پر شده توسط کاربر پیام های خطا می آید موندم چه کنم لطفا کمک کنید http://bandargazcity.ir/home/index.php?option=com_rsform&formId=3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما دوست عزیز لطفا پیغام های خطا را اینجا قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما دوست عزیز لطفا پیغام های خطا را اینجا قرار دهید در حال حاضر کلا برای دسترسی به مدیریت فرم ها در مدیریت جوملا پیغام زیر در یک صفحه سفید میاد Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/controller.php in /home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/rsform.php on line 20 Warning: require_once(/home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/controller.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/rsform.php on line 20 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/controller.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/rsform.php on line 20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما از کجا دانلود کردید ؟ افزونه را کاملا پاک کنید و از سایت های دیگر دانلود و نصب کنید سپس تست کنید ظاهرا خود کامپوننت مشکل داره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) با سلام برای اینکه اطلاعات یک فرم طراحی شده با آر اس فرم ، به آدرس ایمیل ارسال شه دقیقا باید چه کرد؟ ویرایش شده خرداد 94 توسط جوملا ، عشق مجازی من... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما سوال جدید در تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلام من کامپوننت RS Form رو از سایت جوم استار دانلود و نصب کردم و یکی دو روز کار کرد و یدفعه پیام خطا اومد با پشتیبانی جوم استار تماس برقرار کردم و گفت که یکی از فایل ها حذف شده کامپوننت رو مجددا حذف و نصب کردم باز چند روز کار کرد و پیغام خطا داد دوباره با پشتیبانی ارتباط برقرار کردم گفت: ممکن است مشکل بدلیل وجود تابع eval در کامپوننت و حساس بودن آنتی ویروس سرور شما با این تابع باشد.موضوع را با مسئول سرور در میان بگذارید. مشکل رو با مسئول سرور در میان گذاشتم و گفتند مسیر فایل رو بدید تا در لیست استثنا قرار بگیره مسیر زیر رو دادم آدرس سایت: http://bandargazcity.irنام فایل : rsform.phpمسیر فایل: /public_html/home/components/com_rsform مسئول سرور این کار رو انجام داد ولی هنوز مشکل پا برجاست با پشتیبانی فرم در جوم استار ارتباط برقرار کرده و منتظر پاسخ جدید هستم گفتم اینجا هم مطرح کنم متن ارور به شرح زیر هست در واقع فرم ساز چند روز خوب کار میکنه و یدفعه پیام زیر میاد Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/helpers/rsform.php in /home3/bandarga/public_html/home/components/com_rsform/rsform.php on line 19Warning: require_once(/home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/helpers/rsform.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/bandarga/public_html/home/components/com_rsform/rsform.php on line 19Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/bandarga/public_html/home/administrator/components/com_rsform/helpers/rsform.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/bandarga/public_html/home/components/com_rsform/rsform.php on line 19 ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر