emperor69 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام به همه کامپوننت book library BASIC_2 را نصب کرده ام.لینک کتابی را برای دانلود قرار میدم ولی زمانی که در بخش کاربری برای دانلود e-book اقدام میکنم با پیغامی مبنی بر ناشناس بودن فایل مواجه میشم.البته متوجه شدم مشکل از کجاست. بله؛طبق معمول فعال بودن بخش بهینه سازی آدرسها! آیا راهی هست که بدون قطع بهینه سازی،این مشکل رفع بشه؟ یعنی لینکی که من برای دانلود تعیین میکنم،مستقیماً به عنوان لینک دانلود شناخته بشه و دیگه از سایت من redirect نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maghaleh 2 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز در بخش آموزش های همین کامپوننت در انجمن جواب را خواهید یافت اما دلیل آن استفاده از پلاگین های seo و تغییر آدرس صفحه می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 یعنی لینکی که من برای دانلود تعیین میکنم،مستقیماً به عنوان لینک دانلود شناخته بشه و دیگه از سایت من redirect نشه؟ اگر منظور شما اين است كه لينك از سايت ديگر است و شما لينكي كه تعريف ميكند رو به جاي اون لينك نمايش دهد نه فكر نميكنم همچين چيزي امكان پذير باشد. البته شما ميتوانيد از iframe استفاده كنيد كه باز هم معمولا مشخص ميشود لينك از سايت ديگري است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر