M K 2 3 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام روی جوملا 3 زبان فاسی را نصب کردم اما با وجود تعیین به عنوان پیشفرض در بخش مدیریت و کاربری کماکان زبان بخش مدیریت انگلیسی هست.. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه اصلاحش کنم.. سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما منوی افزونه ها » مدیریت افزونه ها » مدیریت ببینید اصلا نصب شده و رکورد ان موجود می باشد ؟ راه دیگر می توانید انجام دهید این است که بسته بروزرسانی مه نسخه ها به نسخه 3.3.6 را که در سایت جومینا منتشر شده را یکبار همانند افزونه نصب کنید دقت کنید حتما بک آپ داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام با اجازه از جناب میری ببنید من هم این مشکل رو داشتم شما بعئ از نصب جوملا ، باید فایل زبان رو نصب کنید و در بخش مربوطه به صورت پیش فرض بزاریدش.. حالا فقط کافیه که یکبار از قسمت ادمین برید بیرون و مجددا آدرس رو وارد کنید یاعلی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر