yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من مشکلم حل نشد ولی فعلا این سوال رو بپرسم توی فوکال گالری برای اینکه در مورد یک عکسی توضیح بنویسم باید کجا بنویسیم؟ من عکس گذاشتم بعد توی صفحه هر عکس اون پایینش نوشته توضیحات اونجا مثلا نوشتم فلانی 5 ساله و اینا مشخصات دادم در صورتی که توی گالری اینارو نشون نمیده اینجا شما می تونید نمونه رو ببینید توی عکس ها http://www.khaleleila.com/index.php?option=com_phocagallery&view=categories&Itemid=60 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز من نگاه کردم به سایتتون نشون می ده توضیحات رو مشکلی نداشت اگه منظورتون جزییات تصویره وقتی روی ذره بین کلیک می کنی به همراه عکس بزرگ توضیحات رو کنار عکس سمت چپ می یاره موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام یکم پارامترها رو دست کاری کردم فهمیدم ولی یکم اذیت داره فوکال گالری کلا اذیت داره. یا این توضیحات می افته پشت صفحه یا روی نصف عکس ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 90 سلام یکم پارامترها رو دست کاری کردم فهمیدم ولی یکم اذیت داره فوکال گالری کلا اذیت داره. یا این توضیحات می افته پشت صفحه یا روی نصف عکس ممنون دوست عزیزم هر چیزی که آدم در موردش آگاهی کامل نداشته باشه، اذیت داره! ابتدا اینکه بنده نمی دونم شما این " ل " آخر فوکا گالری رو از کجا می آری؟ نام این کامپوننت فوکا گالری هست ، همون فوک معروف! اما: این کامپوننت یکی از بهترین گالری سازهایی هست که برای جوملا منتشر شده، البته باید نسبت به عملکرد اون آگاهی دقیق داشته باشید، کمی کنکاش کنید در پارامترها، با تنظیم دقیق پارامترها و البته انتخاب شیوه ی نمایش مناسب می تونید گالری خوبی ایجاد کنید. برخی از شیوه های نمایش عکس به واسطه ی فارسی سازی افزونه عملکرد خوبی در فارسی ندارن، بنا بر این شیوه ی نمایش خوبی رو انتخاب کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 سلام یا این توضیحات می افته پشت صفحه یا روی نصف عکس ممنون آره واسه منم اينطوري ميشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 خوب ببخشید اشتباه مینوشتم همش حواسم پرت میشه یکی هم از اون اول عادت کردم من اصلا مشکلی نداشتم با این یک بار کل سایت از بین رفت ری استور که کردم از اون موقع به بعد مشکل داره فقطم همین فوکال مشکل داره یه بار بندانگشتی ایجاد نمیکنه یه بار فایل اپلود نمیکنه پارامترهارو هم دستکاری میکنم ولی درست نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 یه بار بندانگشتی ایجاد نمیکنه ببخشيد يه سوال:اين بندانگشتي چه امكاني هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام تصویر بند انگشتی: شما وقتی تصاویرتون رو در گالری آپلود می کنید خود سیستم گالری یک تصویر کوچک از اون تصویر اصلیتون می سازه که بهش می گن بند انگشتی و با کلیک روی اون تصویر کوچک، تصویر اصلی نمایش پیدا می کنه... مثل پلاگین های کوچک ساز تصاویر که در واقع برای تصویر اصلی شما یک تصویر کوچک (بند انگشتی) می سازه که کاربر با کلیک روی اون تصویر کوچک، تصویر رو در سایز اصلی خواهد دید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر