viator 0 ارسال شده در تیر 89 سلام به همگی نام این پلاگین Edocs - Embed Documents هست. مشاهده دمو و لینک دانلود نسخه انگلیسی این پلاگین رو خودم فارسی کردم البته اولین کارم هست اگر ترجمش کامل نیست ببخشید. دانلود پلاگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در تیر 89 خیلی جالبه من دو سال پیش دنبال یه چیزی شبیه این بودم ولی تو جوملا پیداش نکردم و مجبور شدیم کار رو با جاوا اسکریپت انجام بدیم این پلاگین خیلی تمیز و عالیه ممنون بابت معرفی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در تیر 89 سلام دوستان کسی تا به حال با این پلاگین خروجی گرفته چون من هر چی ور رفتم اسناد رو نشون نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در تیر 89 باید آدرس فایلتون کامل و از روی هاست باشه. همراه با http از روی لوکال هم درست جواب نمیده. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 لینک دانلود فارسی شده که شما گذاشته اید مورد داره ... یک لینک کمکی بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahrambaba 0 ارسال شده در فروردین 90 من هم نتونستم دانلود كنم. لطفا لينك كمكي بدين . :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در فروردین 90 من هم خیلی وقته دنبال همچین افزونه ای هستم . لطفا لینک دانلود رو اصلاح کنید. خیلی خیلی سپاسگذارم.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام اینم لینک دانلود جدید در آپلود سنتر جدید جومینا. البته با فارسی سازی.(چند خط کوتاه) موفق باشید یا حق [highlight=#ffffff] [/highlight]http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13030362091.ziphttp://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13030362091.zipاینم لینک سایت اصلی http://www.mediaeventi.it/download/joomla/11-edocs نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 مرسی از شما. فقط ای کاش یک راهنمایی و یا طریقه استفاده از اون رو میگفتید. من نصبش کردم اما چیزی راجب به کدها متوجه نشدم یعنی کدها رو کجا قرا بدیم یعنی در هر قسمت از مطلب در سایت قرار بدیم . خوب من قصد دارم که اون رو در افزونه کتابخانه بکار ببرم یعنی کد ها رو چه طور در اونجا قرار بدم تا کاربران بتونن کتاب ها رو مشاهده کنن یعنی اگر کد رو در قسمت جزییات قرار بدم و لینک آپلود کتاب رو هم در کد جاسازی کنم اگر امکان داره میشه یک راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام روش کار رو تو مدیریت پلاگین توضیح داده. اگه راهنما هم فارسی می شد، دوستان به مشکل برنمی خوردند. نحوه استفاده (ترجمه از راهنمای پلاگین): افزودن سند به هر یک از مطالب سایت، بسیار ساده است. فقط کافی است از کد زیر استفاده کنید: {edocs}folder/path/document.format,width,height{/edocs} {edocs}folder/path/document.format,width,height{/ مثلا: {edocs}my_documents/pdf/catalogue.pdf,600,300{/edocs} اگر می خواهید که برای سند خود لینک دانلود هم بگذارید، کافی است پارامتر لینک را به کد بالا اضافه کنید: {edocs}my_documents/pdf/catalogue.pdf,600,300,link{/edocs} برای تغییر عبارت Download، می توانید از قسمت تنظیمات پارامترهای پلاگین استفاده کنید. توجه: بطور پیش فرض، این پلاگین پوشه images/stories، را به عنوان پوشه مرجع می شناسد، بنابراین هرچیزی که با کدهای بالا به مطلب خود اضافه کنید، پوشه images/stories هم در ابتدای آن قرار می گیرد. یعنی اگر شما از کد: {edocs}my_documents/pdf/catalogue.pdf,600,300,link{/edocs} استفاده کنید، آدرسی که برای فایل catalogue.pdf در نظر گرفته می شود، به شکل: http://www.yoursite.com/images/stories/my_documents/pdf/catalogue.pdf خواهد بود. برای تغییر پوشه پیش فرض، از تنظیمات پارامترهای پلاگین استفاده نمایید چند نکته: چشم پوشی از مسیر پیش فرض: برای اینکه مسیر پیش فرضی که در بالا گفته شد، در نظر گرفته نشود، کافی است در ابتدای کد، یک "/" قرار دهید. مثلا: اگر از کد پیش فرض استفاده کنید: {edocs}path/document.pdf,200,300{/edocs} مسیر سند اینگونه خواهد بود: http://www.yoursite.com/images/stories/path/document.pdf اما اگر در ابتدای کد "/" قرار دهید: {edocs}/path/document.pdf,200,300{/edocs} مسیر سند اینگونه خواهد شد: http://www.yoursite.com/path/document.pdf سندهای خارجی: برای افزودن یک سند از لینک خارجی به مطلب خود، کافی است آدرس کامل آن سند را در کد قرار دهید: {edocs}http://infolab.stanford.edu/pub/papers/google.pdf,200,300{/edocs} --------------------------------------------------------------------------------------------------------- این نکته رو هم بگم که برای من، فقط با لینک های خارجی درست کار کرد. با لینک های لوکال، فقط قاب نمایش سند رو میاره، ولی خود سند رو لود نمیکنه. دوستان اگه نتیجه مطلوب رو گرفتن، همینجا اطلاع رسانی کنن. خوب دوستان مشکل رو فهمیدم کجاست (البته فکر می کنم فهمیده باشم!!!) فکر کنم مشکل اینه که این پلاگین از Google Docs Viewer برای نمایش اسناد استفاده می کنه (خوب اینو که تو خود توضیحاتش هم گفته!). حالا مشکل اینجاست که وقتی روی لوکال تست میکنی، نمی تونه فایل مورد نظر رو ببره تو Google Docs Viewer لود کنه و بعد هم نمایش بده. احتمالا سایت باید رو هاست باشه تا درست کار کنه. حالا دوستان یه تست بزنن، نتیجه رو به ما هم بگن لطفا! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 من طبق گفته های شما عمل کردم و کتاب رو که به صورت pdf بود رو در هاست آپلود کردم و اون رو طبق کد در مطلب ها گذاشتم ولی صفحه ای کوچک که شبیه سایت گوگل هست رو نشون میده اما مطالب کتاب رو نمایش نمیده . و من این کد رو قرار دادم : {edocs}/ketab/pdf/fizic.pdf,200,300{/edocs} و این هم آدرس آپلود کتاب هست . لطفا ببینید اون رو درست در کد قرار دادم یا نه : public_html/images/stories/ketab/pdf/fizic.pdf ممنون میشم که یک نفر راهنمایی کنه. چون من خیلی به این پلاگین نیاز دارم. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 من طبق گفته های شما عمل کردم و کتاب رو که به صورت pdf بود رو در هاست آپلود کردم و اون رو طبق کد در مطلب ها گذاشتم ولی صفحه ای کوچک که شبیه سایت گوگل هست رو نشون میده اما مطالب کتاب رو نمایش نمیده . و من این کد رو قرار دادم : {edocs}/ketab/pdf/fizic.pdf' date='200,300{/edocs} و این هم آدرس آپلود کتاب هست . لطفا ببینید اون رو درست در کد قرار دادم یا نه : public_html/images/stories/ketab/pdf/fizic.pdf ممنون میشم که یک نفر راهنمایی کنه. چون من خیلی به این پلاگین نیاز دارم. :thankyou: [/quote'] خوب شما اگه کتاب رو تو images/stories گذاشتین، دیگه چرا اول کد "/" گذاشتین؟ در ضمن هیچ کاراکتری تو کد نباید bold باشه (یا هر استایل دیگه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 من / رو از اول کد حذف کردم و حالا این پیغام در قسمتی که باید مطالب کتاب رو نشون بده قرار داره : Sorry, we are unable to retrieve the document for viewing or you don't have permission to view the document. و اول فکر کردم که ممکنه خود کتاب قفلی داشته باشه اما اون هیچ مشکلی نداشت و از لحاظ دسترسی هم همینطورراستی یک سوال دیگه هم داشتم من چه طور میتونم از این کد در کامپوننت کتابخانه استفاده کنم که زمانی که کاربر در قسمت کتاب ها کتاب مورد نظر خودش رو پیدا میکنه بدون احتیاج به دانلود بتونه به صورت آنلاین اون رو مطالعه کنه . چون من قصد دارم که یک کتابخانه در سایتم قرار بدم که کاربران فقط بتونن کتاب ها رو مطالعه کنن و اجازه دانلود رو به اعضای ویزه سایت بدم. لطفا اگر در این مورد اطلاعی دارید بنده رو راهنمایی بفرمایید.در ضمن در قسمت جزییات کتاب هم این کد رو قرار دادم اما اصلا این کد عمل نکرد و به همان صورتی که کد رو قرار داده بودم باز هم همانطور بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ریحانه 0 ارسال شده در تیر 93 سلام من به شدت به این پلاگین نیاز دارم ولی هروقت نصبش میکنم و فعالش میکنم دیگه سایت بالا نمیاد و این ارور رو میده: Fatal error: Call to a member function registerEvent() on a non-object in /home/zeinabek/public_html/plugins/content/edocs/edocs.php on line 18 بعد باید پلاگین رو غیرفعال کنم تا سایت بالا بیاد. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما نسخه جوملاتون چنده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ریحانه 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما نسخه جوملاتون چنده ؟ 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما این افزونه که دراین تاپیک معرفی شده برای جوملا 1.5 می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر