Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام و عرض احتراممن جوملا 3.4 دارمفرم تماس و پر میکنم ثبت رو میزنم میره توی صفحه 404لینک سایتماز منو بالا تماس با ما رو کلیک کنید متوجه منظورم میشیدلطفا راهنمایی کنیدضمنا صفحه 404 من هم عج وجغه چرا فونتش بهم ریختس انگار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما از افزونه ی خاصی استفاده می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 خیر از "تماس" هاخود جوملا استفاده میکنم یک تماس ساختم و گزینه منو رو بهش وصل کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما از یک افزونه تماس با ما استفاده کنید فرقی نمی کند چه افزونه ای باشد فقط جهت تست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 تنظیمات سئو غیر فعال شد تاثیری نداشت کامپوننت تماس هم چک کردم چیزی به ذهنم نرسید این ارر و نگاه کنید... 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=SELECT title FROM rwy4a_helpdeskpro_categories WHERE id= rwy4a_helpdeskpro_categories:این کامپوونت تیکت دهی نال شده هست اما چه ربطی به هم دارند؟ چیز دیگه اون کامپوونت اصلی درست کار میکنه اما الان که نگاه کردم تماس پیام هایی که از فرم تماس باما ثبت میشد رفته توی این کامپونت و وقتی با یوزر admin وارد سایت میشم روی لیست تیکت ها کلیک میکنم همه اون پیام هارو میبینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما شما همه کار کردید به غیر از کاری که بنده پیشنهاد دادم ! بنده متوجه نشدم شما می گویید از کامپوننت تماس پیشفرض جوملا استفاده می کنید الان می گویید تماس ها وارد کامپوننت تیکت می شود !!!! لطفا واضح بفرمایید تا در صورت امکان بتوانیم راهنمایی کنیم 1 واکنش ها : Mohammad-tashi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز من از کامپوننت تماس خود جوملا یک اماس ساختم با عنوان تماس باما یک کامپوننتم دارم روی سیستم کامپوننت نال شده help desk وقتی روی تماس با ما کلیک میکنم فرم تماس رو پر میکنم روی ثبت کلیک میکنم ارر 404 میاد ولی توی عنوان صفحه 404 اون ارری که توش اسم کامپوننت هست میاد (البته اینم بگم به صورت اتفاقی که رفتم داخل کامپوننت تیکت دهی دیدم تمام پیام های که در لیست تماس با ما ثبت کردم به عنوان تیکت های متفاوت توی سیستم ذخیره شده) امیدوارم تونسته باشم مشکلمو بیان کنم اگر نتونستم لطفا روی لینک سایتم کلیک کنید و خودتون تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما فکر کنم منظورتون اینه که پیام های تماس با ما درون تیکت ذخیره می شوند ! اگر بله پس این موضوع خیلی جالبه که از لحا ظ دیتابیس ایرادی نمیگیره ! کامپوننت را غیر فعال کنید و سپس تست کنید یا حذف کنید و تست کنید 1 واکنش ها : Mohammad-tashi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 بله درست متوجه شدید اون کامپوننت رو خیلی نیاز دارم تنها تیکت دهی فارسی که پیدا کردمه راه حلی دیگه ای نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما از یک تماس با ما دیگر استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر