zahra2000 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام بر همه دوستان من بعداز نصب جوملا 3 ، بعدا ز چک کردن اطلاعات سیستم و سطوح دسترسی دایرکتوری ها ، همه گزینه ها قابل نگارش هستند غیر از configuration.php...چطور باید اونو قابل نگارش کنم ..ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام داخل هاست البته این کار رابخاطر امنیت سایت انجام دادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra2000 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 این پاسخ خیلی مختصر و مفید گفته شده....فراموش نکنید من فعلایه آماتور هستم....ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام داخل فایل configuration.php یوزپس جوملا قرار داره برای اینکه هرکسی نتونه آن ویرایش کنه غیر قابل نگارش میکنند این اموزش مفید ببین http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C.html 2 واکنش ها : محمدحسین میری و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر