sattarjoo 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام و خسته نباشید از وقتی به جوملا 3 ارتقا دادم سرعت سایتم پایین بود با مدیر هاستم صحبت کردم گفتند امکان داره موقعی که سرعت سایت پایین هست از فضای سخت افزار بیش از حد استفاده می شود اتفاقا پریشب داشتم مطلب می گذاشتم سرعتش پایین بود وارد سی پنل شدم دیدم از سی پی یو 80 درصد داره استفاده میشه و رم هم 30 درصد و سرعت لود در جی تی متریکش 50 ثانیه بود میخواستم بپرسم چطوری بفهمم کدوم کامپوننت از فضای سخت افزار استفاده می کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام شما ابتدا فایل هاتون رو از نظر داشتن فایل های مخرب چک کنید دانلود کنید با آنتی ویروس چک کنید یاعلی 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) باسلام شما ابتدا فایل هاتون رو از نظر داشتن فایل های مخرب چک کنید دانلود کنید با آنتی ویروس چک کنید یاعلی با سلام عذرخواهی می کنم کل قالب و جوملا را بریزم روی کامپیوترم و چک کنم؟ ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما با اجازه کاربر musio : اگر به مدیریت هاست خود بگویید آنها هم می توانند سایت تان را چک کنند با شل اسکن و ... نام کامپوننت هایی که استفاده می کنید را نام ببرید از سایت ناشناس هم دانلود کردید ؟ 2 واکنش ها : musio و sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر