irmacfa 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان وقت بخیر من کامپوننت Event Gallery گالری رو از جوملا جهانی دانلود و نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو کنترل پنل کامپوننت به شکل عجیبی مشکل داره نگاه کنید ؟ کسی اینطور شده براش ؟ گفتم شاید نسخه رایگان باشه فولش هم دانلود کردم اما مشکل هنوز پا بر جا بود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما فایل زبانش در فولدر administrator/languages/en-GB موجود هست ؟ امکان داره کلا مشکلش از خود کامپوننت باشه ! 1 واکنش ها : irmacfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما فایل زبانش در فولدر administrator/languages/en-GB موجود هست ؟ امکان داره کلا مشکلش از خود کامپوننت باشه ! موضوع اینجاست من چند مدل رو دانلود کردم باز همینطوری بود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما نسخه رایگان را اینجا قرار دهید بنده تست کنم نتیجه را اعلام کنم 1 واکنش ها : irmacfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) درود بر شما فایل زبانش در فولدر administrator/languages/en-GB موجود هست ؟ امکان داره کلا مشکلش از خود کامپوننت باشه ! درود بر شما نسخه رایگان را اینجا قرار دهید بنده تست کنم نتیجه را اعلام کنم خدمت شما : ********************* ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط محمدحسین میری لینک به خارح تالار ممنوع است / در صورتی که تمایل دارید دانش خود را به اشتراک بگذارید لطفا در همین جا بنویسید / سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر