r_22009 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام بنده قصد دارم جوملا 3 رو روی Sql server 2012 نصب کنم توی نوع پایگاه داده هم انتخابش کردم ولی تو مرحله آخر که میخواد اسکریپتای دیتابیس رو اجرا بکنه ظاهرا اسکریپت های Mysql اجرا میشن و خطا میده توی فایلای installation هم بررسی کردم فایل .sql مربوط به دیتابیس Sql server موجود نبود ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) باسلام به انجمن خودتون خوش اومدید دوست عزیز تا جایی که من میدونم جوملا با سرور phpmyadmin کار میکنه یعنی همون mysql نه sqlserver.. فک نکنم امکان نصب وجود داشته باشه..(والا با این گفته شما به شک افتادم !!) یاعلی ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r_22009 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 تا جایی که من میدونم جوملای انگلیسی قابلت نصب روی Sql Server رو هم داره ازتیم جومینا تقاضا دارم اقدامات لازم رو برای سازگاری با این دیتابیس انجام بدهند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما روی sql server هم نصب می شود این مطلب را مطالعه و انجام دهید : https://docs.joomla.org/Configuring_sqlserver 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر