azam_a 0 ارسال شده در فروردین 90 باسلام، من این ماژول RokSlideshow را نصب کردم ولی هر کار میکنم متن زیر تصاویر نمایش داده نمیشه! ماژول را از سایت سازنده گرفتم،توی تنظیمات هم yes زدم! یه چیز دیگه اینکه فایل RokSlideshow.js که ورژن جدید هست حاوی فایلیه که فانکشنهاش پشت سر هم ردیف شدن! باید چیکار کنم که متن زیر تصاویر نمایش داده بشه؟ و کجا باید این متن رو وارد کنم؟ جواب بدین ممنون میشم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز شما میتونید به راحتی یک فایل تکست که حاوی متن شماست بسازید و به اسم عکس مورد نظر در محلی که عکس وجود داره قرار دهید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در فروردین 90 ممنون و متشکر! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 خواهش میکنم دوست عزیز ولی برای تشکر از دکمه تشکر استفاده بفرمایید.(قوانین رو مطالعه بفرمایید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام.. ممنون از راهنمايي شما.. ولي يه مشكل هست.. اين ماژول با زبان فارسي مشكل داره يعني اگه داخل متن از فارسي استفاده شده باشه به صورت كاراكتر هاي ديگه نشون ميده راه حل اين مشكل چيه.. ممنون اگه بگين.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام.. ممنون از راهنمايي شما.. ولي يه مشكل هست.. اين ماژول با زبان فارسي مشكل داره يعني اگه داخل متن از فارسي استفاده شده باشه به صورت كاراكتر هاي ديگه نشون ميده راه حل اين مشكل چيه.. ممنون اگه بگين.. من که با این روش نتیجه گرفتم ، توی نمایش تکستش مشکلی نداشت، فایل تکستستون utf8 هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر