yanykhatar 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) با سلام نسخه ای از rsform را نصب کردم که دارای مشکل می باشد. اما نیمتوانم حذفش کنم یعنی یک نسخه دیگر روش نصب کردم ولی روی قبلی نصب نشد، الان نسخه قبلی رو حذف کردم، بازم این حذف نشد چون پلاگین زرین پال مشکل برخوردم و گفته اند که یکبار کل فرم rsform را پاک و دوباره نصب کنمف نیاز دارم که این نسخه را حذف کنم در بخش مدیریت افزونه ها نمیارتش که حذفش کنم چکار باید بکنم؟ با تشکر ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط yanykhatar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما فایل ها و دیتابیس رو بصورت دستی حذف کنید دقت کنید رکورد این افزونه را در جدول extensions باید پاک بشه 3 واکنش ها : yanykhatar، musio و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanykhatar 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 تمام فایل های موجود را به وسیله ftp و سرچ کردن پاک کردم (هرفایلی تو اسمش rsform بود الان پاک شده) تو دیتابیس هم همینطور، هر جدولی که توش اسم rsform بود پاک شده تو جدول extention فقط یک رکورد برای payment بود که پاکش کردم ولی هنوز در قسمت کامپوننت ادمین اسم rsform هست کجا را جا انداختم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام تو همون قسمت extensions قسمت com رو هم چک کنید یاعلی 1 واکنش ها : yanykhatar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanykhatar 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوبار چک کردم تو جدول extentionهیچ رکوردی که تو اسمش حاوی rsform باشه وجود نداره البته دلیل تاکید بر حذفش بخاطر پلاگین rsform برای زرین پال هستش که گفتن یکبار کامل حذف کنم و دوباره نصب کنم ارور 1054 sql مده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر