neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوستان سلام من چه موقعی که میام جوملا 2 نصب کنم چه جوملا 3 بعد از اینکه نام پایگاه داده ام رو می دم می خوام برم مرحله بعد می گه عدم ناتوانی در اتصاب به پایگاه داده می شه لطفا راهنمایی کنید دفعه قبل تمام زحماتم روی لوکال به هدر رفت و ویندوزم رو مجبور شدم عوض کنم حالا هم مدام به مشکل بر می خورم لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما در قسمت پایگاه داده مقادیر را چگونه وارد می کنید ؟ یک اسکرین شات قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما در قسمت پایگاه داده مقادیر را چگونه وارد می کنید ؟ یک اسکرین شات قرار دهی می شه واضح تر بگید من متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 با اجازه از استاد میری شما لطفا از مراحل نصب جوملا روی لوکال عکس بگیرن آپلود کنید تا مشکلتون بر طرف بشه توسط استادید جومینا 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر