nava 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوستان سلام من میخوام برای سایتی یک مجموعه بنام (کارمندان) درست کنم، سپس بعنوان زیرمجموعه آن نام کارمندان مثلا ( حسن ،محمد، فرید) رو ایجاد کنم سپس مهمتر از همه اینکه هر کارمنداز طریق ایجاد سطح دسترسی بتونه فایلهای خود را که در مجموعه اش قرار دارند ببیند و بقیه کارمندان نتونند به فایلهای کارمندان دیگر دسترسی داشته باشند یعنی هر کسی بتونه فایل خودش رو ببینه. حالا ممنون میشم بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوستان سلام من میخوام برای سایتی یک مجموعه بنام (کارمندان) درست کنم، سپس بعنوان زیرمجموعه آن نام کارمندان مثلا ( حسن ،محمد، فرید) رو ایجاد کنم سپس مهمتر از همه اینکه هر کارمنداز طریق ایجاد سطح دسترسی بتونه فایلهای خود را که در مجموعه اش قرار دارند ببیند و بقیه کارمندان نتونند به فایلهای کارمندان دیگر دسترسی داشته باشند یعنی هر کسی بتونه فایل خودش رو ببینه. حالا ممنون میشم بگید دوستان سلام من میخوام برای سایتی یک مجموعه بنام (کارمندان) درست کنم، سپس بعنوان زیرمجموعه آن نام کارمندان مثلا ( حسن ،محمد، فرید) رو ایجاد کنم سپس مهمتر از همه اینکه هر کارمنداز طریق ایجاد سطح دسترسی بتونه فایلهای خود را که در مجموعه اش قرار دارند ببیند و بقیه کارمندان نتونند به فایلهای کارمندان دیگر دسترسی داشته باشند یعنی هر کسی بتونه فایل خودش رو ببینه. حالا ممنون میشم بگید ...........کسی نیست کمکی از دستش براید خیلی بهش احتیاج دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک یاعلی 1 واکنش ها : nava نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک یاعلی مرسی دوست خوبم عالی بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر