majid1605 0 ارسال شده در فروردین 90 من می خوام فایلهای ویدوئویی رو بین مطالبم به صورت آن لاین بزارم .ممنون میشم راهنمایی کنید. واسه توضیح بیشتر منظورم نمایش فایل ویدئویی جداگانه بین مطالب و یا ارسال به صورت جداگانه هستش.مثل اینکه یه مطالب معمولی که توی سایت میزاریم. افزونه های زیادی رو هم دانلود کردم ولی مشکلشون اینه که فقط توی موقعیتهایی که توی قالب وجود دارن نمایش داده میشن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام. میتونی از افزونه ای که در هر مطلب میشه یک فزونه رو نمایش داد استفاده کنی. سرچ کنی پیدا میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در فروردین 90 با سلام. از این افزونه استفاده کنید اما حتما فایل راهنما رو دانلود کرده و مطالعه کنید . لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام با توجه به محل ایجاد تاپیکتون باید عرض کنم افزونه ای که دوستان اشاره کردند برای جوملا 1.5 هست نه جوملا 1.6 ... ! (این افزونه هنوز برای جوملا 1.6 ارائه نشده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در فروردین 90 سایت اصلی افزونه رو هم نگاه کردم مربوط به 1.5 بود . البته ظاهر زیاد جالبی هم نداشت .افزونه های دیگه ایی وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 سلام درحال ترجمه و نگارش یک مقاله هستم که بتونید از آن طریق افزونه های 1.5 را روی 1.6 استفاده کنید کمی صبور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در فروردین 90 یعنی افزونه دیگه ایی وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 فعلا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر