neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوستان ببخشید ولی من نیاز به کمک فوری دارم فکر کنم از وقتی ماژولی رو از این صفحه دانلود کردم اینطوری شد مطمئن نیستم اما کلا مرورگرهای وب من هر صفحه ای رو که می خوام باز کنم چه لوکال باشه چه صفحات وب به محض بارگذاری صفحه دیگه ای رو میاره که حالا یا این صفحات تبلیغاتی هستند یا متاسفانه تبلیغات بد دارند من ایران نیستم که از دوستان کمک بگیرم و برای تکمیل کردن لوکال هاستم دچار مشکل شدم فکر می کنم ماژولی رو دانلود کردم اینطوری شد اما مطمئن نیستم لطفا به من کمک کنید متشکرم ayatollahineda@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام احتمال داره از مرورگرباشه فایرفاکس افزونه داره برای بلوکه کردم صفحات ناخواسته در وب جستجوکن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوست عزیز ، شما یک بدافزار دانلود کردید، حالا به طور ناخواسته.. من هم یه چند مدتی درگیرش بودم ، نتیجه رو فقط در عوض کردن ویندوز پیدا کردم.. یعنی بستن از سرویس ها و افزونه های مرورگرها فایده ای برام نداشت.. یاعلی 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوست عزیز ، شما یک بدافزار دانلود کردید، حالا به طور ناخواسته.. من هم یه چند مدتی درگیرش بودم ، نتیجه رو فقط در عوض کردن ویندوز پیدا کردم.. یعنی بستن از سرویس ها و افزونه های مرورگرها فایده ای برام نداشت.. یاعلی سلام ممنونم دوست عزیز پس همین باعث شده که در حالت لوکال هاست دیگه نتونم تصویر به مطلب اضافه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوست عزیز ، شما یک بدافزار دانلود کردید، حالا به طور ناخواسته.. من هم یه چند مدتی درگیرش بودم ، نتیجه رو فقط در عوض کردن ویندوز پیدا کردم.. یعنی بستن از سرویس ها و افزونه های مرورگرها فایده ای برام نداشت.. یاعلی نمی دونم مطلب من برای شما اومد یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام احتمال داره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر