hrahmanius 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام به همه دوستان.من آخرین نسخه ی جوملا 2.5 فارسی جومینا را دانلود کردم وروی لوکال نصبش کردم.اما نمیتونم متون اسلاید شو را ( جوملا فارسی جومینا در این نسخه قالب جدیدی عرضه شده است جوملا یک نرم افزار کد باز و رایگان است آن را دانلـود و...) تغییر بدم.لطفاٌ راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این قالب اختصاصی نوشته شده.. و قالبی هست فقط برای نمایش امکانات جوملا بهتر هست که شما از یک قالب مناسب تر استفاده کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این قالب اختصاصی نوشته شده.. و قالبی هست فقط برای نمایش امکانات جوملا بهتر هست که شما از یک قالب مناسب تر استفاده کنید یاعلی سلام.مستر من قالب رو هم عوض کردم ولی نشد.منظورم اسلاید شو هستش(متن ولینک روی اسلاید شو)ماژول اسلایدشو هم چیزی نداره تا تغییر بدم.توی مظالب هم چیزس با این عنوان نیست. قسمت مورد نظر با کادر صورتی مشخص شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام یه بزرگوار نیست من را راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام آدرس سایت و دستزسی رو بدید تا چک شود یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrahmanius 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) باسلام آدرس سایت و دستزسی رو بدید تا چک شود یاعلی سلام.روی لوکال نصب شده.ضمن اینکه ناچارن! رفتم اسلایدر دیگه ای نصب کردم.ممنون. ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط hrahmanius نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود اسلایدشو جومینا یک کامپوننت هست که میتونید از اون قسمت متون رو ویرایش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر