nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامبرنامه جومشاپینگ من مشکل داره نه محصولاتش قابل ادیت هست نه اینکه می تونم اظافه کنم فکر میکنم از تنظیمات برنامه باشه چندین بار هم بکاپ و برگرداندمخواستم برنامه و دوباره نصب کنم میگه چون نصب شده قابل نصب نیستاز برنامه هم خروجی گرفته ام ولی قسمتی را علامت سوال مکرر میزنهیه برنامه فروشگاه ساز دیگه هم نصب کردم به اسم هیکا شاپ که اصلا جالب نبوداگر بخوام کامل حذف کنم و دوباره بریزم که اطلاعات ندارم زمان زیادی و از دست دادمحالا پیشنهاد شما ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب چه پیغامی میده؟؟ از کی به این صورت شده؟؟ افزونه جدیدی نصب کردید؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب چه پیغامی میده؟؟ از کی به این صورت شده؟؟ افزونه جدیدی نصب کردید؟؟ یاعلی هیچ پیامی نمیده نصب کردم خوب نبود بکاپ و برگرداندم گفتم مشکلشو محصولات و باز میشه نه اصلاح میشه و نه اضافه خیلی واضح هست یه سری از محصولات هم میزنه در دسترس نیست که مربوط به انبار هست که باز قابل ویرایش نیست یعنی باز میکنم اصلاح میکنم ولی یا سیو نمیشه یا یه مشکل دیگه داره که برمیگردم میبینم به همون ص.رت هست اگه دسترسی نیاز دارید تا بدم http://www.shopping.horam.ir ممنون فروشگاه چند تا تست کردم خوب نبود اگه نسخه تجاری خوب میشناسید معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام ببینید من خودم هم با ویرچومارت کار کردم هم هیکاشاپ تا حدی، کامپوننت های خوبی هستند.. فکر کنم کامپوننت شما مشکل داره ، یکبار آپدیت کن.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام ببینید من خودم هم با ویرچومارت کار کردم هم هیکاشاپ تا حدی، کامپوننت های خوبی هستند.. فکر کنم کامپوننت شما مشکل داره ، یکبار آپدیت کن.. یاعلی مهندس همین کارو کردم ولی سایت مشکل پیدا کرد بکاپی هم که گرفته بودم برگردوندم که باز مدیریت جومشاپینگ درست نشد که در نهایت پشتیبانی بکاپ و تغییر داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام به نظرم یدونه قالب فروشگاهی مناسب پیدا کنی خیلی بهتر باشه.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام به نظرم یدونه قالب فروشگاهی مناسب پیدا کنی خیلی بهتر باشه.. یاعلیر مهندس خیلی گشتم هیکا شاپ هم نصب کردم که اصلا خوب نبود ویرچومارت هم نصب کردم که فارسی نبود اگه بهتر سراغ داری معرفی کن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر