sheerkoshan 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) با سلام من یه جدول از کاربران دارم که می خوام به داخل جدول کاربران جوملا اضافه کنم . کارایی که کردم :1- از جدول users جوملا یه خروجی گرفتم با فرمت csv 2- توی اکسس این خروجی csv رو دریافت کردم3- کاربرانی که توی یه جدول دیگه داشتم رو به جدول موردنظر ایمپورت کردم 4- حالا جدول users رو خروجی اکسل ، xml ، text ، و... گرفتم5- در phpmyadmin اقدام به ایمپورت کردن اون فایل خروجی ، به جدول users کردم اما همه جوری خطا داد و نشد ایمپورت کنی . چه کنم ؟ ممنون می شم اساتید محترم راهنمایی کنند بازم سلامیه قسمتش حل شد . توی فایل csv جداکننده سمیکالن بود . توی دریافت کاما . تغییرش دادم حل شد . حالا دو تا مشکل دیگه :1- با این حال که فایل csv که دریافت می کنم با فرمت utf8 هستش و جدول هم همینطور . اما فارسی ها بصورت علامت سوال دریافت میشه2- فیلد پاسورد که در حالت معمولی کدکزاری میشه ، موقع ایمپورت به صورت معمولی هستش . موقع ورود به سایت خطای رمز عبور می گیره ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط sheerkoshan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 آقا حل شد فقط آخرین مورد موند فیلد پاسورد که در حالت معمولی کدکزاری میشه ، موقع ایمپورت به صورت معمولی هستش . موقع ورود به سایت خطای رمز عبور می گیره چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) فیلد پاسورد که موقع ثبت نام معمول بصورت دیکرپیت در دیتابیس وارد می شه حالا که کاربران رو بصورت دسته ای از یه فایل csv ایمپورت می کنی بصورت معمولی وارد دیتابیس می شه و وقتی یکی از این کاربرها بخوارد وارد سایت بشه ، پاسوردش رو ایراد میگیره چون موقع بازخوانی جدول جوملا محتویات فیلد پاسورد رو از حالت دیکریپت می خواد خارج کنه که یه چیز دیگه می شه و رمز اشتباه می شناسه . به نظزتون چه باید کرد ؟در ضمن یکی دوتا کامپوننت پولی توی سایت رسمی جوملا بود که برای ایمپورت کاربران بصورا دسته جمعی از یه فایل csv استفاده میشه . کسی همچین چیزی نداره ؟ برای جوملا 3 ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط sheerkoshan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر