mysky 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام دوستان سایت من در مورد یک باشگاه ورزشی است. من یک فرم ثبت نامی رو می خوام در سایت توسط کامپوننت rsform تنظیم کنم که به صورتی باشد که مشتری پس از تکمیل اطلاعات شخصی برای پرداخت و انتخاب تعداد جلسات کلاس و هزینه مربوط به خودش از نوار check box اون قیمت رو برای پرداخت انتخاب کنه و عملیات پرداخت انجام شود. مثلا در چک باکس اینطور باشد : 12جلسه= 80000 تومان یا 8جلسه= 50000 تومان که در واقع مشتری یکی از این دو را انتخاب کند و مبلغ موردنظر همون دوره رو پرداخت کند. برای اینکار من هرکاری می کنم به مشکل برمی خورم. عکسی که به پیوست گذاشتم فرمی هست که اماده کردم ولی به مشکلی که در شکل اشاره کردم برمیخورم . کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درودبر شما در هنگام درج اپشن باید اینگونه عمل کنید 8000 | دوره اول 9000 | دوره دوم 10000 | دوره سوم 1 واکنش ها : mysky نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر