savarsho 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام من یک مطلب در صفحه نخست سایت دارم میخواهم عنوان آن را نمایش ندهد ولی وقتی در تنظیمات مطلب گزینه نمایش عنوان را بر روی مخفی میگذارم همچنان نمایش میدهد اما اگر در تنظیمات کلی سایت عنوان را مخفی کنم مشکل حل می شود که من نمیخواهم همه عنوان ها مخفی شود فقط عنوان همان مطلب خاص در صفحه اول مخفی شود نکته این که همین عملیات را درسایت دیگری انجام می دهم هیچ مشکلی نیست باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما در منو مربوطه نمایش عنوان را روی تنظیمات سراسری هم قرار می دهید مشکل همچنان پابرجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز تنظیمات رو به حالت اول برگردونید.. فقط در منوی مربوطه ، قسمت نمایش گزینه های مطلب گزینه نمایش عنوان رو مخفی قرار دهید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
savarsho 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوستان عزیز وقتی منوی سراسری در حالت عادی می باشد و گزینه نمایش در همان مطلب را بر روی مخفی قرار می دهم عنوان مخفی نمی شود ولی وقتی در تنظیمات سراسری عنوان نمایش را بر روی مخفی می گذارم عنوان مخفی می شود که این عمل برای همه مطالب اعمال می شود ولی من میخواهم فقط برای همان مطلب اعمال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
savarsho 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 مدیران عزیز جوابی برای سوال من نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
savarsho 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 خیلی خیلی ممنونم واقعا مشکلم حل شد با راهنمایی های شما دوستان و کمال تشکر را دارم با توجه به پیگیری مستمر شما عزیزان موفق و موید باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر