nava 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوستان سلام من کدی میخوام که نوشته زیر را برام نشون بده: (آخرین بروزرسانی ٥ اردیبهشت ١٣٩٤ ساعت ١٢:٣٠) لزوما کد باشه نه مودول خیلی خیلی بهش نیاز دارم ممنون میشم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اینطور که نمیشه یه خط به شما بدیم چون باید آخرین بروزرسانی رو از دیتابیس خونده بشه و نشون بدیم باید تاریخ آخرین برورسانی را گرفته سپس نمایش بدیم فک کنم ماژول این کار هست چرا از ماژول استفاده نمی کنید ؟ 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 اصول کارش بدین شکله: <?php $host="localhost"; $user="root"; $pass=""; $db="name"; $conn=mysql_connect($localhost,$user,$pass); mysql_select_db($db); $sql="Select * From `content` Where `id`==123"; $result=mysql_query($sql,$conn); $row=mysql_fetch_array($result); echo $row['date']; ?> 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر