arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام در تنظیمات منو، گزینه نمایش هدایت کننده بر روی مخفی ست شده است اما در نمایش یک خبری در انتهای متن خبر، گزینه قبلی و بعدی نمایش داده میشه چه کنم ؟!! http://alborzbandargaz.ir/main2/index.php/2014-12-03-08-54-54/257-2015-04-16-12-03-05 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام فکر کنم ترجمه جوملاتون متفاوت باشه برای همین بصورت لاتین توضیح میدم که اشتباه نشه تو تنظیمات منوی مربوطه در تب Article Options گزینه Show Navigation رو روی hide تنظیم کنید بعد کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام فکر کنم ترجمه جوملاتون متفاوت باشه برای همین بصورت لاتین توضیح میدم که اشتباه نشه تو تنظیمات منوی مربوطه در تب Article Options گزینه Show Navigation رو روی hide تنظیم کنید بعد کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام یک شات اسکرین از تنظیمات منو گذاشتم گزینه به زبان انگلیسی رو چطور باید متوجه شم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام فکر کنم ترجمه جوملاتون متفاوت باشه برای همین بصورت لاتین توضیح میدم که اشتباه نشه تو تنظیمات منوی مربوطه در تب Article Options گزینه Show Navigation رو روی hide تنظیم کنید بعد کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام آقا صفرعلی مشکل من حل شد من از جوملا 3.3 استفاده می کنم در قسمت منوها اون منویی که میخواین بعدی حذف بشه را مخفی کنید برای من نمایش هدایت کننده نوشته بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) مشکل من همچنان باقی است ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط جوملا ، عشق مجازی من... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام یک شات اسکرین از تنظیمات منو گذاشتم گزینه به زبان انگلیسی رو چطور باید متوجه شم؟ با سلام برید به قسمت مدیریت زبان و از اونجا زبان مدیریت را روی انگلیسی تنظیم کنید بعد برید منوتون رو ویرایش کنید و بررسی کنید احتمال زیاد درست انتخاب کردید ولی من حدس میزنم مشکل از کش تون باشه ، از چیز دیگه ای نمیتونه باشه مگر اینکه جوملاتون مشکلی داشته باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر