arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام به نظر شما مشکل این سایت http://www.kenare.com/ چیه که با کلیک بر روی عناوین خبری و ... صفحات pop up مزاحم باز میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما تعداد پست هاتون اگر کم بود میگفتم برای تبلیغ سایت لینک داده اید ؟! چک کردم همچین مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما تعداد پست هاتون اگر کم بود میگفتم برای تبلیغ سایت لینک داده اید ؟! چک کردم همچین مشکلی نداشت جالبه البته این سایت مال من نیست یه سایت خبری برای شهر ماست من باز می کنم اینجوری میشه رو عناوین خبری که کلیک می کنم صفحات pop up مزاحم باز میشه به هر حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 94 احتمالا بد افزار روی کامپیوترتان فعال است 2 واکنش ها : arashmmm1414 و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام در یک سیستم دیگه سایت رو چک کنید اگه صفحات مزاحم نبودند ، میتونم بگم راحت ترین کار ویندوز عوض کردنه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر