kyan92 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلام به اساتیدمحترم و خوب انجمن جومینا... من با درست کردن مگامنوی t3 freamwork مشکل دارم یعنی هرکاری میکنم ستون ها به اندازه هم نمیشن و خوب جانمی افتند وقروقاطی میشن، لطفا کممممک کنید. منوی مورد نظرمن، منوی دقیق مثل دیجی کالا میباشد(اسکرین شات کردم) اگه آموزشش رو دارید ممنون میشم بمن یاد بدید ک چطور با این مگا منو کارکنم و البته فونتاشو هم یکم کوچکتر کنم... ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط kyan92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 لطفا یکی کممممممممک کنه، ممنوووووووون درضمن سایت روی لوکاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب آخه چی بگیم؟؟؟؟ چجوری کمک کنیم؟؟؟ روی لوکاله ، ما هم که علم غیب نداریم بگیم اینکارو بکن.. روی یه هاست تست بیار بالا آدرس بده ایشالا برطرف میشه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 این هم از اسکرین شات منوی من که البته هنوز هم کامل نکردم تمام گزینه هاشو، پس امیدواارم این بار منظورمو گرفته باشید، باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 حالا که اسکرین شاتشو گذاشتم، لطفا راهنمایی کنید از دوستان و اساتید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام ببینید من منظور شمارو گرفته بودم چی هست حالا منظور من اینه که چجوری با چیزی که به تنظیمات و فایل هاش دسترسی ندارم میتونم کار کنم و مشکلش رو برطرف کنم!!!! خوب شما یک مگا منو داری و نمیتونی درست تنظیمش کنی..، منم که باهاش کار نکردم و تنظیماتشم حفظ نیستم کدهای css هم که نمیبینم!!!! یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) من میخوام این منو (منوی دیجی کالا رو) با کدنویسی انجام بدم،به هر طریقی که هستش فقط نمی دونم ار کجا و با کدوم زبان ها و یا اگه راحتتر هستش با کدوم نرم افزار ها(مثل دریمویور؟) htmlوcss هم زیاد مشکلی ندارم از اساتید و دوستان هم ممنون میشم که راهنمایی های خودشون رو بگن و که از کجا شروع کنم، لینک آموزشی، پیشنهادی ؟؟ ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط kyan92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر