azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان من داشتم چند افزونه روی سیت نصب میکردم که ناگهان دیدم سایت بالا نمیاد. من افزونه نظر دهی که جدیدا توی سایت منتشر شده و افزونه ادیتور پیشرفته رو نصب کردم. حالا نمیدونم چکار کنم. افزونه ها رو هم حذف کردم اما نشد. دوستان کمک کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 منتظور از بالا نیامدن سایت بخش یوزر هست؟ لطفاً لینک قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 یادم رفت اینم آدرس سایت fsli.irآقا درست شد . افزونه نظرات رو دوباره نصب کردم درست شد. حالا مشکلی که داره اینه وقتی زیر مطلب بر روی نظر کلیک میکنی خطای 404 رو میده.!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 کامپوننت به درستی نصب نشده است یک بار کامپوننت را حذف نمایید و فایل ها را هم از هاست اگه پاک نشده اند حذف تمایید و جدول های دیتابیس مربوط به این کامپوننت را حذف تمایید و مجدداً نصب نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 آقا همه کار هایی رو که فرمودید انجام دادم اما درست نشد. الان هم سایت شد مثل همون اول. www.fsli.ir/index.phpدوستان توجه کنید که وقتی وارد سایت میشوید مستیقیم به صفحه ورود به سایت منتقل میشوید. این صفحه مشکلی نداره اما صفحه اصلی رو که بزنید مشکل رو میبینید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوستان من این افزونه رو حذف کردم و سایتم ریخت به هم. هم از دیتابیس پاکش کردم هم از پوشها های کامپوننت ادمین و خود سایت. اما متاسفانه همه چیز من ریخته به هم. دوستان کمک لازم دارمااااااا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر