shervinjoon 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستانمن میخوام یه بانک اطلاعاتی ایجاد کنم که اشخاص بیان و اطلاعات خودشون رو توش وارد کنن و دیگران هم که عضو این سایت هستن بتونن بیان و این اطلاعاترو مشاهده کنن ((( ولی میخوام برای مشاهده اطلاعات سطح بندی وجود داشته باشه مثلا سطح یک یه سری از اطلاعات وارد شده توسط کاربران رو ببیننسطح دو اطلاعات بیشتر و سطح سه همه ی اطلاعات پروفایل کاربران رو بتونن ببینن )))ضمن اینکه می خوام یه سری از این اطلاعات که هر کاربر تو پروفایل خودش وارد می کنه اجباری باشه و یه سری دیگه اختیاریو هر کاربر باید یه عکس از خودش هم برای پروفایلش بذارهو بتونم به تعداد دلخواه و نا محدود فیلد برای پروفایل کاربر ها ایجاد کنم که بعضی هاش اجباری باشه پر کردن اش و بعضی های اختیاریو یه مورد دیگه هم اینکه یه دراپ باکس یا چند دکمه رادیویی جلوی بعضی از فیلد ها وجود داشته باشه که اگر اون فیلد تکمیل شد یکی از گزینه های اون دراپ باکسیا یکی از اون دکمه های رادیویی هم باید تیک زده بشهو در آخر اینکه می خوام قابلیت جستجو در فیلد های مختلف پروفایل کاربران هم وجود داشته باشه که مثلا بشه جستجو کرد هر کی تو پروفایلش رنگ مورد علاقه اش رو قرمز یا آبی وارد کرده بود یا برند مورد علاقه اش سامسونگ یا ال جی بودخیلی خیلی خیلی ممممممممممنو ن ........ 1 واکنش ها : nahal67 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 چطور این کار رو انجام بدم با کدوم افزونه و کامپونننت و چطوری ؟؟؟؟ لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 چطور این کار رو انجام بدم با کدوم افزونه و کامپونننت و چطوری ؟؟؟؟ لطفا کمک کنید سوالتون خیلی کلیه مثلا میشه با کامپوننت CB یه پروفایل کامل به هرکاربر داد و اونا رو سفارشی کرد بعد کاربران بتونن همو ببنن اما اگه اطلاعات بیشتر از چندتا فیلده یه بلاگساز روی جوملا نصب کن.هرکاربر یک وبلاگ داشته باشه اونوقت دسترسی میتونی بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سوالتون خیلی کلیه مثلا میشه با کامپوننت CB یه پروفایل کامل به هرکاربر داد و اونا رو سفارشی کرد بعد کاربران بتونن همو ببنن اما اگه اطلاعات بیشتر از چندتا فیلده یه بلاگساز روی جوملا نصب کن.هرکاربر یک وبلاگ داشته باشه اونوقت دسترسی میتونی بدی خب اصن قضیه این نیست که کاربرا بخوان مطلب بذارن فقط قراره مشخصات شون رو بذارن و سطح دسترسی به اطلاعات پروفایل شون برای دیگران وجود داشته باشه من یه مقدار به k2 , sobipro فک کردم نمی دونم میشه همچین چیزی یا به درد می خوره یا نه ضمن اینکه می خوام این قابلیت رو هم داشته باشم که بشه موقع ثبت نام یه کد فعالسازی به موبایل کاربر ارسال بشه و اگر اون کد فعالسازی رو درست وارد کرد همون شماره موبایل تو پروفایل کاربر ثبت بشه بعید می دونم کار با بلاگ ساز راه ببفته ..... بازم ممنون از پاسخ شما ....... سایر دوستان هم بیان شرکت کنن ..... خصوصا حرفه ای ها و با تجربه ها .... بیان به ما مبتدی ها بگن ..... سپاس فراوان .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این چیزی که شما فرمودید ، کار از کامپوننت k2, cb و این چیزا گذشته.. به نظرم به فکر یک افزونه اختصاصی باشید.. یاعلی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر