yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام میخوام فوکال گالری نصب کنم که نمیشه این غام خطا فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید. JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل: /home/khaleleila.com/khaleleila.com/tmp/install_4da0170ddef3a/front/controller.php به /home/khaleleila.com/khaleleila.com/components/com_phocagallery/controller.php باید چی کار کنم؟ میرم روی هاست فوکال گالری اینا پوشه هاش ریخته میشه ظاهرا یه فایلش نیستولی توی کامپوننت خبری نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 90 سلام میخوام فوکال گالری نصب کنم که نمیشه این غام خطا فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید. JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل: /home/khaleleila.com/khaleleila.com/tmp/install_4da0170ddef3a/front/controller.php به /home/khaleleila.com/khaleleila.com/components/com_phocagallery/controller.php باید چی کار کنم؟ میرم روی هاست فوکال گالری اینا پوشه هاش ریخته میشه ظاهرا یه فایلش نیستولی توی کامپوننت خبری نیست از کدام نسخه استفاده می کنید؟ این نسخه را دریافت و نصب کنید اگر اشکال همچنان وجود داشت پست بزنید. موفق باشیدآقا شرمنده یادم رفت لینک بدم! لینک: http://forum.joomina.ir/thread-2811.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 همین نسخه رو هم زدم این پیغام فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید. JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل: /home/khaleleila.com/khaleleila.com/tmp/install_4da0331499f04/front/controller.php به /home/khaleleila.com/khaleleila.com/components/com_phocagallery/controller.php نسخه قبلی فارسیش بوداز cmsfa.com برداشته بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز جوابتون رو در اینجا می تونید پیدا کنید http://www.joomina.ir/forum/thread-1751.html جستجو در ابتدا تاپیک در انتها راه - کاری نیکو موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این مورد بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده و مطمئنا با کمی جستجو به بهترین نتیجه خواهید رسید... این مقاله را هم مطالعه کنید: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 با عرض معذرت من از جستجوی همون ها رسیدم ه این انجمن و میگفت باید عضو بشی عضو شدم ولی هر وقت روی اون صفحه که جناب mogtabaa گذاشته می رفتم می نوشت مهمان در صورتی که من زدم سیو شه رمزم بعد صفحات دیگه که میرم درسته ولی اون صفحه که میرم مهمان میشم و نمیتونم لینک ها رو ببینم و بفهمم کجا و چی به چیه. این مقاله اخر رو خوندم ولی زیاد سر در نیاوردم ببینین من این کامپوننت رو نصب داشتم و توش عکس هم گذاشته بودم چند روز پیش هر کاری کردم زد نمیشه چیزی اپلود کنه پوشه هم نساخت در صورتی که چند روز بی مشکل بود بعدش من گفتم از نصب در ارم یک بار دیگه نصب کنم که دیگه الان اصلا نصب نمیشه من هیچ چیز و دست کاری نکردم نمیدونم مشکل چیه وقتی میرم پرمشین کامپوننت نوشته rwxr..xr..x ولی وقتی میری توش نوشته 777 - مسیر پوشه کش ، TMP رو چک کنید تو فایل CONFIG ، مثل var $log_path = 'C:\\wamp\\www\\joomla\\logs'; و var $tmp_path = 'C:\\wamp\\www\\joomla\\tmp';[/align] [align=RIGHT]من از ومپ سرور استفاده می کنم و تو پوشه joomla نصب کردم.[/align] [align=RIGHT]وقتی در سرور جوملا را نصب میکنید مسیر پوشه tmp باید درست باشد در غیر اینصورت فایل به سرور منتقل نمیشود . تصویر نمایانگر 2 مسیر مهم برای این مورد است[/align] [align=RIGHT] var $tmp_path = 'C:\\wamp\\www\\joomla\\tmp';[/align] [align=RIGHT]من از ومپ سرور استفاده می کنم و تو پوشه joomla نصب کردم.[/align] [align=RIGHT]وقتی در سرور جوملا را نصب میکنید مسیر پوشه tmp باید درست باشد در غیر اینصورت فایل به سرور منتقل نمیشود . تصویر نمایانگر 2 مسیر مهم برای این مورد است[/align] [align=RIGHT][align=RIGHT] [/align] من متوجه این قسمت نشدم [align=RIGHT] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز درست می فرمایید متاسفانه من این مشکل مثل این صفحه رو خیلی وقت پیش دیدم اما یادم نموند که به دوستان مدیر انجمن برسونم برای اینکه به راحتی بتونید صفحه رو ببینید و لینکها رو فقط کافیه کلمه forum رو به قبل از joomina منتقل کنید یعنی به این شکل forum.joomina که می شه http://www.forum.joomina.ir/thread-1751.html موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamna 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز درست می فرمایید متاسفانه من این مشکل مثل این صفحه رو خیلی وقت پیش دیدم اما یادم نموند که به دوستان مدیر انجمن برسونم برای اینکه به راحتی بتونید صفحه رو ببینید و لینکها رو فقط کافیه کلمه forum رو به قبل از joomina منتقل کنید یعنی به این شکل forum.joomina که می شه http://www.forum.joomina.ir/thread-1751.html موفق باشید :thankyou: کلا به همین صورت هست احتمالا اون لینک ها به این صورت نبوده که نمیشد در هر صورت مرسی الان نگاه میکنم ببینم مشکلم رفع میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر