esb1982 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلام جوميناهاي عزيز مديريت سرور من سرورهاش رو ارتقاء داده و تمام سايتهاي من رو هم به سرور جديد منتقل كرده. همه سايتهاي جوملايي و غير جوملايي درست كار مي كنن به غير از يكي جوملا 2 كه كلا صفحه سفيد نشون مي ده. هيچ خطايي مشاهده نمي شه. قسمت مديريت هم همينطوره نمي تونم حدس بزنم مشكل از كجاست. مي شه راهنماييم كنيد؟ متشكرم ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط esb1982 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام جوميناهاي عزيز مديريت سرور من سرورهاش رو ارتقاء داده و تمام سايتهاي من رو هم به سرور جديد منتقل كرده. همه سايتهاي جوملايي و غير جوملايي درست كار مي كنن به غير از يكي جوملا 2 كه كلا صفحه سفيد نشون مي ده. هيچ خطايي مشاهده نمي شه. قسمت مديريت هم همينطوره نمي تونم حدس بزنم مشكل از كجاست. مي شه راهنماييم كنيد؟ متشكرم سلام!! وارد مدیریت سایت بشید!در قسمت تنظیمات کلی!در قسمت سرور!گزارش خطا! رو روی حداکثر قرار دهید و ذخیره بستن نمایید! حالا سایت را فراخوانی کنید تا ارور رو نمایش بده!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام!! وارد مدیریت سایت بشید!در قسمت تنظیمات کلی!در قسمت سرور!گزارش خطا! رو روی حداکثر قرار دهید و ذخیره بستن نمایید! حالا سایت را فراخوانی کنید تا ارور رو نمایش بده!! سلام فاميل دور عزيز، صفحه ورود به مديريت هم سفيده. نمايش خطاي سايت فعاله ولي بازم چيزي نشون نمي ده. ممنون از توجهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام اگر خود جوملا قادر به نمایش پیامهای خطا نیست در اینصورت از ادمین سرورتون درخواست کنید که نمایش پیامهای خطا رو براتون فعال کنند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام اگر خود جوملا قادر به نمایش پیامهای خطا نیست در اینصورت از ادمین سرورتون درخواست کنید که نمایش پیامهای خطا رو براتون فعال کنند موفق و پیروز باشید یا حق سلام آقا مصطفي درخواست كردم. ولي درست نشد. ازشون خواستم تيم فني شون بررسي كنه. ومشكل برطرف شد. احتمالا انتقال فايل ها ناقص بوده . ممنون از توجهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر