mehdininja 15 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام میخوام لینک دانلود جی دانلود قابلیت ادامه داشته باشد چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما متسفانه چون اینجور افزونه ها فایل را با توابع php از سرور اجرا و به مرورگر ارسال می کنند همین مشکلات را دارند البته آخرین نسخه های جی دانلودز به نظرم اکی شده بود شما از آخرین نسخه ها استفاده می کنید ؟ 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در اردیبهشت 94 بله اخرین نسخه هست توی انجمن خودش پرسیدم گفتند به صورت پیش فرض این قابلیت رو داره اما من چیزی ندیدم تو تنظیماتش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اگر منظور این است که شما در جای دیگری فایل را اپلود کنید ولینک را قرار دهید باید عرض کنم خود جی دانلودز داره منتها زمانی مه یک فایل اضافه می کنید یک قسمت جهت دادن لینک مستقیم وجود داره بنده فکر کردم همان فایلی که شما آپلود می کنید را لینک مستقیم بده بدون انکه لینک رو نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر