arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام در سایت http://bandargazcity.ir اگر بخوام در ماژول ورود به سایت، گزینه های: بازیابی رمز عبور بازیابی نام کاربری ایجاد حساب کاربری رو از منو حذف کنم باید چه کنم در واقع فقط یک فرم ورود به سایت لازم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 از تنظیمات مدیریت هست یعنی منوی کاربران دکمه تنظیمات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 از تنظیمات مدیریت هست یعنی منوی کاربران دکمه تنظیمات لطفا بیشتر راهنمایی کنید من که چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام کد زیر رو در فایل css قالبتون اضافه کنید #login-form ul { display: none; } و اگر میخواهید که در این آدرس هم نشون داده نشود باید این کدها را هم اضافه کنید .login ul { display: none; } یاعلی 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام کد زیر رو در فایل css قالبتون اضافه کنید #login-form ul { display: none; } و اگر میخواهید که در این آدرس هم نشون داده نشود باید این کدها را هم اضافه کنید .login ul { display: none; } یاعلی ضمن تشکر برای قسمت اول کاملا حل شد برای قسمت دوم یعنی این آدرس هنوز نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 این کد را قرار بدید #dima_5_2 .component div ul li a { display:none; } 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر