neda75 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من تمامی مراحل جوملا رو باموفقیت نصب کردم وپنل مدیریت به صورت کامل بالا میاد ولی وقتی نمایش سایت رو میزنم تماما نوشته های انگلیسی بالا میاد بنظر شما مشکل ازکجاست؟ خاهش میکنم کمکم کنید این مشکلو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام جوملا فارسی رو نصب کردید یا جوملای خام اصلی ؟؟ در طی مراحل نصب گزینه نصب اطلاعات نمونه رو زدید؟؟ روی لوکال هستید یا هاست؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda75 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام جوملا فارسی رو نصب کردید یا جوملای خام اصلی ؟؟ در طی مراحل نصب گزینه نصب اطلاعات نمونه رو زدید؟؟ روی لوکال هستید یا هاست؟؟ یاعلی جوملای فارسی گزینه نصب اطلاعات نمونه رو هم زدم روی wamp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بسته آماده نصبی بوده یا اینکه جوملا فارسی جومینا؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda75 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بسته آماده نصبی بوده یا اینکه جوملا فارسی جومینا؟؟ یاعلی بله بسته آماده نصبی بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام احتمالا بسته مشکل داره یکبار مجدد در مسیر دیگه نصب کنید ، اینبار با دقت بیشتر اگر نشد یکبار بسته جوملا فارسی جومینا رو از این مسیر دانلود و نصب کنید http://www.joomina.ir/joomina25-learning-joomina-ir.zip یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر