eldigital 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما ، یک وبسایت آماده به نام "نکس" از فروشگاه جومینا خریداری کردم برای پاک کردن نام قالب در گوشه بالا سمت چپ سایت و همچنین پاک کردن یک متن تبلیغی که در تب مرورگر نمایش داده میشود به کمک نیاز دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما ، یک وبسایت آماده به نام "نکس" از فروشگاه جومینا خریداری کردم برای پاک کردن نام قالب در گوشه بالا سمت چپ سایت و همچنین پاک کردن یک متن تبلیغی که در تب مرورگر نمایش داده میشود به کمک نیاز دارم. با سلام به انجمن خودتون خوش آمدید آدرس سایت رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eldigital 0 ارسال شده در خرداد 94 سایت الان بسته است ولی یه اسکرین شان از موضوع ارسال میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 توی مدیریت منو ها منوی اصلی رو انتخاب کنید و برید در منوی پیش فرضتون (منوی پیش فرض احتمالا نامش خانه یا صفحه اصلی یا پیشخوان هست) توی گزینه های نمایش صفحه تیتر صفحه رو عوض کنید 2 واکنش ها : eldigital و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر