poroje 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوسنانمن یک کاربر با دسترسی مدیر ایجاد کردم به همه کامپوننت ها از جمله k2 دسترسی داره اما به breezing form دسترسی نداره کسی میدونه راهتمایی کنه؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما تو قسمت تنظیماتش » سطح دسترسی ببینید همه سطوح مدیریت فعال هستند یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما تو قسمت تنظیماتش » سطح دسترسی ببینید همه سطوح مدیریت فعال هستند یا خیر تو قسمت تنظیماتش هیچ گزینه ای نداره واسه این کار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام تو انجمن آموزش ، قبلا تاپیکی زده بودم و اونجا کامل توضیح داده بودم که در چنین شرایطی چکار کرد سرچ کنید قطعا خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام تو انجمن آموزش ، قبلا تاپیکی زده بودم و اونجا کامل توضیح داده بودم که در چنین شرایطی چکار کرد سرچ کنید قطعا خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم که پست گذاشتم میشه لطفا لینک اون پست رو بذارین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام خدمت شما : http://forum.joomina.ir/topic/22371-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86/ البته شما باید برعکس آموزش تاپیک فوق انجام بدید یعنی به جای 0 باید 1 قرار بدید چون اون آموزش برای این بود که دسترسی رو از کاربر بگیریم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arezoo145 0 ارسال شده در تیر 94 سلام خسته نباشین من وقتی مقادیر فیلدهام فارسی هستن به صورت علامت سوال نمایش داده میشه چیکار باید کنم ؟ تو دیتا بیسم هم Utf8_general_ic استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر