neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام من وقتی ومپ رو اجرا می کنم سبز می شه قبلا هم بعد از نصب وارد لکال هاست شدم . اما امروز بعد از اجرا ی ومپ و سبز شدن اون وقتی نوشتم لکال هاست و وارد جوملا 3 شدم سایت بالا نیومد روی لوکال و گفت مشکل برقرار ی ارتباط با mysql داره در حالی که همه چیز مرتبه و حتی کلمه administrator هم می زنم نمی تونم وارد بشم لطفا راهنمایی کنید بسیار بسیار ضروری هست / در ضمن جوملای من جومولا 3 هست متشکرم ویرایش شده فروردین 94 توسط neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام من وقتی ومپ رو اجرا می کنم سبز می شه قبلا هم بعد از نصب وارد لکال هاست شدم . اما امروز بعد از اجرا ی ومپ و سبز شدن اون وقتی نوشتم لکال هاست و وارد جوملا 3 شدم سایت بالا نیومد روی لوکال و گفت مشکل برقرار ی ارتباط با mysql داره در حالی که همه چیز مرتبه و حتی کلمه administrator هم می زنم نمی تونم وارد بشم لطفا راهنمایی کنید بسیار بسیار ضروری هست / در ضمن جوملای من جومولا 3 هست متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) یا تنظیمات configuration.php صحیح نیست و یا mysql ران نشده ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 یا تنظیمات configuration.php صحیح نیست و یا mysql ران نشده گزینه ومپ سبز شده من الان دقیقا باید چه کار کنم وارد نیستم می شه راهنمایی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام مسیر زیر روی طی کنید روی آیکون ومپ کنار ساعت ویندوز کلیک کنید و از آخر گزینه restart all services رو بزنید منتظر باشید تا مجدد سبز بشه و تست کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 باسلام مسیر زیر روی طی کنید روی آیکون ومپ کنار ساعت ویندوز کلیک کنید و از آخر گزینه restart all services رو بزنید منتظر باشید تا مجدد سبز بشه و تست کنید یاعلی دوست عزیز چندین بار این کار رو کردم حتی ری استارت کردم سیستم رو دوباره ومپ رو نصب کردم لطفا اگر علت رو می دونید راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 دوست عزیز چندین بار این کار رو کردم حتی ری استارت کردم سیستم رو دوباره ومپ رو نصب کردم لطفا اگر علت رو می دونید راهنمایی بفرمایید قبل از اینکه ومپ رو دوباره نصب کنم زمپ رو از حالت نصب خارج کردم اما پوشه اش در درایو سی بود البته قبل وارد لوکال هاست شده بودم اما وقتی امروز دیدم این مشکل رو داره پوشه زمپ رو حذف کردم حالا پیغام زیر رو می ده اما علامت زمپ روی تب مرورگر میاد Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 دوست عزیز چندین بار این کار رو کردم حتی ری استارت کردم سیستم رو دوباره ومپ رو نصب کردم لطفا اگر علت رو می دونید راهنمایی بفرمایید قبل از اینکه ومپ رو دوباره نصب کنم زمپ رو از حالت نصب خارج کردم اما پوشه اش در درایو سی بود البته قبل وارد لوکال هاست شده بودم اما وقتی امروز دیدم این مشکل رو داره پوشه زمپ رو حذف کردم حالا پیغام زیر رو می ده اما علامت زمپ روی تب مرورگر میاد Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 باسلام مسیر زیر روی طی کنید روی آیکون ومپ کنار ساعت ویندوز کلیک کنید و از آخر گزینه restart all services رو بزنید منتظر باشید تا مجدد سبز بشه و تست کنید یاعلی چندین بار هم این کار رو کردم درست نشد قبل از اینکه ومپ رو دوباره نصب کنم زمپ رو از حالت نصب خارج کردم اما پوشه اش در درایو سی بود البته قبل وارد لوکال هاست شده بودم اما وقتی امروز دیدم این مشکل رو داره پوشه زمپ رو حذف کردم حالا پیغام زیر رو می ده اما علامت زمپ روی تب مرورگر میاد Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 دوستان ومپ من سبز هست نمی دونم باید چه کنم اصلا لوکال رو حذف کردم دوباره جوملا سه رو تو پوشه دبلیو کپی گردم که دوباره نصب کنم سر پایگاه داده که می رسه می گه نمی تونه با پایگاه داده متصل بشه لطفا راهنمایی کنید ومپ هم سبز هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام ببنید مشکل از این هست که دوتا سرورساز رو باهم داشتید بعد زمپ رو پاک کردید ، mysql رو از روی زمپ میخونده یکبار کامل زمپ و ومپ رو پاک کنید و پوشه هارو نیز پاک کنید البته فایل های مربوط به سایت هاتون که در www یا htdocs هست رو حتما بردارید مجدد ومپ سرور 2.5 رو نصب کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در فروردین 94 با سلام مطمئن نیستم مشکل از این باشه ولی جوملا 3 به ورژن های قبلی زمپ و ومپ همین مشکل رو داره آخرین ورژن ومپ رو بگیرین امیدوارم درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر