poyabahram 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت تمامی دوستان بنده تو قسمت تنظیمات SEO جوملا وقتی آدرس های بهینه برای موتور های جسنجو را فعال میکنم یه سری از مطالب و منو هام وقتی کلیک میکنم ارور 404میدن البته پوشه htaccessرا تغییر نام دادم به .htaccess طبق گفته های موجود در انجمن Options +FollowSymLinksرا Options +FollowSymLinks#را تبدیل کردم نشد کشمو خالی کردم تعمیر سایت چک کلی زدم همه کار کردم مطلب و منوی مورد نظرو کلا حذف کردم دوباره با تغییر عنوان و مستعار منتشر کردم تاریخو چک کردم وقتی این مطلبو توی منوی دیگه میزارم ارور 404 نمیده بدون مشکل نمایش میده لطفا راهنمایی کنید ولی حالا گزینه آدرس های بهینه برای موتور های جستجورو غیر فعال میکنم درست میشه دیگه ارور نمیده :j25: سایت دوزبانه زبان پیش فرض فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز منو ویا مجموعه ای که مرتبط با این مطلب باشه غیرفعال نکردید... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز منو ویا مجموعه ای که مرتبط با این مطلب باشه غیرفعال نکردید... یاعلی خیر دوست عزیز وقتی بهینه سازی غیر فعال میشه ارور نمیده منتشر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 خیر دوست عزیز وقتی بهینه سازی غیر فعال میشه ارور نمیده منتشر میشه خوشبختانه درست شد ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر