mo_mokh_com1 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام و عرض ادب میخواستم بدونم این سایت چطور زیر منو هاش رو اختصاصی کرده.برای مثال در منوی چاپ افست/چاپ تراکت زیر مجموعه چاپ افست نیست !اما در این سایت بروشور زیر مجموعه چاپ و بسته بندی هست.منظور از زیر مجموعه بودن نوع و شکل لینکه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام به انجمن خودتون خوش آمدید اگر منظورتون این هست که چند ستون کنار هم قرار دارند شما میتونید با mega menu درستش کنید یاعلی 1 واکنش ها : mo_mokh_com1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo_mokh_com1 0 ارسال شده در فروردین 94 باسلام به انجمن خودتون خوش آمدید اگر منظورتون این هست که چند ستون کنار هم قرار دارند شما میتونید با mega menu درستش کنید یاعلی مرسی اما منظور من آدرس و لینک هست شما توی سایت اول لینک هارو که نگاه کنید مستقیم بعد آدرس سایت خورده مثلا : بروشور/www.procard.ir و حتی محصولاتی که زیر شاخه بروشور هستند هم فقط از نظر ظاهری و چیدمان زیر شاخه بروشور هستند نه به لحاظ لینک ! بروشور گلاسه /www.procard.ir اما در سایت خودم محصولاتی که زیر شاخه چاپ و بسته بندی هستند مثلا بروشور توی لینک هم زیر شاخه چاپ و بسته بندی هستند ! و من نمیخوام اینطور باشه میخوام که منحصر به فرد باشه مثل سایت بالا www.procard.ir/ب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 درود متوجه شدم شما کامپوننت sh404sef رو نصب کنید هم برای سئو خوبه ، هم اینکه میتونید لینک هارو به صورت اختصاصی و دلخواه بنویسید یاعلی 1 واکنش ها : mo_mokh_com1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo_mokh_com1 0 ارسال شده در فروردین 94 درود متوجه شدم شما کامپوننت sh404sef رو نصب کنید هم برای سئو خوبه ، هم اینکه میتونید لینک هارو به صورت اختصاصی و دلخواه بنویسید یاعلی سپاس بی کران میخوام بدونم با کامپوننت Rsseo تداخل نداره و سایت رو سنگین نمیکنه !؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo_mokh_com1 0 ارسال شده در فروردین 94 در ضمن نصب کردم یه خورده اذیتم میکنه چون از اول با Rsseo کار کردم !حالا در کل نظرتون چیه ؟ rsseo رو پاک کنم و بیام روی sh404 ؟؟سایتمون خیلی محصول داره و باید از اول تویsh404 روش کارکنم !من فقط میخوام لینکم اون شکلی که گفتم بهینه بشه مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام ببنید با rsseo کار نکردم بگردید شاید اون هم جایی برای بهینه کردن لینک ها داشته باشه درضمن هیچوقت دوتا کامپوننت که یک کار رو انجام میدن با هم استفاده نکنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر