mehdi_far 3 ارسال شده در فروردین 94 سلام به همه دوستان سایت من یه مدتی که خودش شروع به ارسال اسپم میکنه به حدی که کل حجم تمام میشه و هاست مسدود میشه هرکاری میکنم درست نمیشه هاست هم تحدید کرده اگه یکبار دیگه تکرار بشه واسه همیشه دسترسی من قطع میکنه از دوستان درخواست کمک دارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 94 سلام به همه دوستان سایت من یه مدتی که خودش شروع به ارسال اسپم میکنه به حدی که کل حجم تمام میشه و هاست مسدود میشه هرکاری میکنم درست نمیشه هاست هم تحدید کرده اگه یکبار دیگه تکرار بشه واسه همیشه دسترسی من قطع میکنه از دوستان درخواست کمک دارم ممنون شروع به ارسال اسپم میکنه یعنی چی؟! دو حالت داره: 1:مشکل از اتک از طرف هکر ها باشه 2: یه افزونه نصب کردی که این کارو میکنه بررسی کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در فروردین 94 یعنی اینکه هر چند وقت یه بار چند هزار ایمیل از طرف سایتم ارسال میشه افزونه زیادی نصب نکردم چیزی نیست که بشه باهاش کد ها اسن کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) باسلام دوست عزیز از مدیر هاستتون بخواهید که چک کنند این ایمیل ها از کجا ارسال میشه؟؟ یعنی از چه کامپوننتی؟؟ یا اینکه متن یکی از پیام هارو چک کنند اگر کامپوننت نظرسنجی داشته باشید ، این احتمال وجود داره... یاعلی ویرایش شده فروردین 94 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر