mal2moh 2 ارسال شده در فروردین 94 سلام میخوام یک فروم راه اندازی کنم حداکثر 10 تا بخش بیشتر ندارم میخوام در خود جوملا نمایشش بدم و به آدرس جدید منتقل نشه میخوام کاربران جوملا داخلش لاگین کنن و دوباره ثبت نام نکنن اساتید ودوستان چی پیشنهاد میدن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام به نظر خودم بهترین cms انجمن ساز ipb هست که یک cms جدا از جوملا هست اما برای جوملا هم کامپوننت های متعددی نوشته شده مثل kunena که از همه بهتر ظاهر شده به نظرم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 به نظر بنده بهترین فروم ساز ویبولتین هست دلیل اینکه ipb رو نام نمیبرم اینه که ipb هاست بسیار قوی میخواد و برای مثال روی لوکال نصب نمیشه ولی vbulletin اینطور نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام آقای قاسمی بااجازتون بگم که انجمن خودمون ipb هستش و اینکه چرا لوکال نصب نمیشه آقااا من خودم بارها روی لوکال نصب کردم و کار کردم ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 حرف شما صحیح هست میدونم این انجمن ipb هستش ولی با تایم اوت مشکل داره وقتی نصب می کنی انگلیسی هستش برای نصب فارسی ساز به تایم اوت میخوره من خودم نتونستم نصب کنمش بعدم من خودم با ویبولتین کارکردم ازش راضی بودم بازم هر جور خودتون صلاح میدونید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر