shapesar123 3 ارسال شده در فروردین 94 سلام وخسته نباشیدبنده اشتباها سطح دسترسی مدیریت کل رو از ویژه تغییر دادم حالا نمیتونم وارد سایت بشممیشه یکی راهنمایی کنه منو چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 توضیحش مفصل میشه فقط میتونم بگم یک جوملا نصب کنید وارد پایگاه داده بشید جدول users را ببینید اعداد داخلش را یادداشت کنید مثل همون ها را بیایید در جدول پایگاه داده سایتتون وارد کنید 2 واکنش ها : shapesar123 و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shapesar123 3 ارسال شده در فروردین 94 توضیحش مفصل میشه فقط میتونم بگم یک جوملا نصب کنید وارد پایگاه داده بشید جدول users را ببینید اعداد داخلش را یادداشت کنید مثل همون ها را بیایید در جدول پایگاه داده سایتتون وارد کنید بنده یه جوملا تو لوکال نصب کردم همه اعداد روهم که در یوزر لوکال بود در هاستم وارد کردم اما فایده ای نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 94 با سلام دوست عزیز ، شما میبایست در جدول viewlevels ویرایشهای لازم رو انجام بدید قبلا در این مورد تو انجمن توضیح دادم . سرچ کنید حتما خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shapesar123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shapesar123 3 ارسال شده در فروردین 94 با سلام دوست عزیز ، شما میبایست در جدول viewlevels ویرایشهای لازم رو انجام بدید قبلا در این مورد تو انجمن توضیح دادم . سرچ کنید حتما خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق دوست عزیز بنده سرچ کردم اما پیدا نشد و چند تا از لینک ها هم حذف شده بود میشه لطف کنید اگه لینک دارید بزارید؟ ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت شما : http://forum.joomina.ir/topic/23714-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA-%D9%87%DB%8C%DA%86%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3/ موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : امیررضاتهرانی و shapesar123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shapesar123 3 ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت شما : http://forum.joomina.ir/topic/23714-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA-%D9%87%DB%8C%DA%86%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3/ موفق و پیروز باشید یا حق شرمنده من همه ی کاری انجام دادم میترسم دیگه بدترش کنم قاطی کردم بخدا نمیشه اطلاعاتو بدم خودتون یه نگاه بتدازید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 سایر جداول مربوط به یوزر هماننند گروه ها را نیز برررسی نمایید 1 واکنش ها : shapesar123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shapesar123 3 ارسال شده در فروردین 94 دست همه ی دوستان درد نکه ولی حل نشد فکر کنم قسمته اندفعه کل سایتو پاک کنم دوباره نصب کم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 دست همه ی دوستان درد نکه ولی حل نشد فکر کنم قسمته اندفعه کل سایتو پاک کنم دوباره نصب کم باسلام دوست عزیز دسترسی بدید تا چک کنم دسترسی هاست یاعلی 1 واکنش ها : shapesar123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 بنده برای اسکریپت تغییر پسورد مدیریت جومینا از جداول استفاده زیادی کردم مخصوصا جداول کاربران مشکل کارشما در جدول #__users_usergroup_map می باشد. ابتدا از جدول #_users آیدی کاربر مدیر را ببینید و سپس در جدول #__users_usergroup_map در ستون user_id آیدی مورد نظر را بیابید. سپس مقدار ستون group_id را برابر با 8 قرار دهید تا کاربر در گروه مدیریت سایت قرار گیرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر