mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان خسته نباشید من از افزونه پرداخت جامع ملت جومینا استفاده می کنم امروز از به پرداخت تماس گرفتن و گفتن که پرداخت هاتون ارور 45 و 415 داره که مربوط به ستل هستش گفتن توابع ستل رو داخل افزونتون بر ندارید باید باشه، میخواستم بدونم چکارباید بکنم ایا این افزونه ستل داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما دقیقا کی این افزونه را دانلود کردید ؟ زیرا افزونه ای که تقریبا 3-4 ماه پیش منتشر شد دیگر این مشکل را ندارد 1 واکنش ها : mohsen-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان خسته نباشید من از افزونه پرداخت جامع ملت جومینا استفاده می کنم امروز از به پرداخت تماس گرفتن و گفتن که پرداخت هاتون ارور 45 و 415 داره که مربوط به ستل هستش گفتن توابع ستل رو داخل افزونتون بر ندارید باید باشه، میخواستم بدونم چکارباید بکنم ایا این افزونه ستل داره ؟ من حدود یک ماه پیش از همین لینک دانلود کردم http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/bank-mellat.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) درود بر شما دقیقا کی این افزونه را دانلود کردید ؟ زیرا افزونه ای که تقریبا 3-4 ماه پیش منتشر شد دیگر این مشکل را ندارد یمشکل دیگه هم اینکه وقتی تراکن انجام میشه ستل خودکار نشه orderID جایی ذخیره نمیشه که بشه به صورت دستی ستل کرد من سایتم رو سرور ایرانی نصب نیست یعنی از یه شرکت ایرانی گرفتم اما سرورم خارجیه اما از نسخه خارجی استفاده نمیکنم ممکنه برای این باشه مشکلش ؟ ویرایش شده فروردین 94 توسط mohsen-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما احتمال خیلی زیاد همین است مجدد نسخه سرورهای خارجی را تست کنید 1 واکنش ها : mohsen-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلام من از این افزونه استفاده میکردم اما یدفعه بدون هیچ دلیلی هنگام انتقال به بانک این ارور رو میده و وثل نمیشه به بانک ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط mohsen-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما با بانک صحبت کنید یک سیستم چت انلاین با کارشناسان بانک راه اندازی شده که انلاین می توانید مشکلات را پیگیری کنید به سایت به پرداخت مراجعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر