neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان ببخشید من چند سال هست که از جوملا دور بودم و همه چیز رو فراموش کردم اول اینکه ومپ که نشد اجرا بشه پیغام یک فایل سیستمی می داد من هم ویندوزم 7 هست سعی در رفعش کردم نشد. حالا زمپ رو هم که نصب کردم موقع اجرا همه اجرا می شه به غیر از tomcat نمی دونم این مشکل ساز هست یا نه فقط این مشکل رو دارم که موقع نصب روی قسمت پایکاه داده می مونه و ساعت ها به حالت نصب هست دوستان پیشنهاد کرده بودند که یک بار فایل رو از حالت زیپ خارج کنم دوباره زیپ کنم و مجدد از حالت زیپ خارج کنم که اون هم نشد نسخه 2.5 رو هم اگه بخوام نصب کنم در قسمت تعیین زبان می مونه و حرکت نمی کنه لطفا راهنمایی کنید چون خیلی حیاتی هست این هم آدرس ایمیل من ayatollahineda@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 زمپ با جوملا مشکل داره. ومپ هم گاهی اوقات پس از نصب ویندوز به این مشکل میخوره بهترین راهش نصب دوباره ویندوز هست و همچنین یه سی دی assistant بگیرید و در پوشه system update همه برنامه ها رو نصب کنید 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 با سلام در ا.ن پست اشاره کردم زمپ فعلا نتونسته سازگاری مناسبی با جوملا 3 پیدا کنه از ومپ 2.5 استفاده کنید که برای نصبش حتما به موارد زیر نیاز دارید microsoft visual c++ redistributable 2008 microsoft visual c++ redistributable 2010 microsoft visual c++ redistributable 2012 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در فروردین 94 سلام برای نصب جوملا 3 ابتدا آخرین نسخه زمپ رو نصب کنید و بعد از نصب تغییرات زیر را در فایل php.ini اعمال کنید که اون مشکل حین نصب رفع بشه post_max_size = 8Mupload_max_filesize = 2Mmax_execution_time = 30max_input_time = 60 memory_limit = 8M مقادیر بالا را به مقادیر زیرتغییر بدین ,سپس آپاچی را ریستارت کنید post_max_size = 50M upload_max_filesize = 50Mmax_execution_time = 4000max_input_time = 4000memory_limit = 1000M من خودم از زمپ 3.2.1 استفاده میکنم بدرود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر