farhad6169 125 ارسال شده در فروردین 94 با سلام من یک پکیج خریداری کردم و نصب کرده و ادیت کردم. این پکیج یک سایت فروشگاهی هستش. بعد از ادیتهای خواسته شده از طرف شرکت مربوطه قسمتی در سایت است که معلوم نبود از کجا ساخته شده است. تمامی قسمت هایی که ادیت شده است رو با نرم افزار notepad++ سرچ کردم و بعضی نوشته ها در فایلهای زبان و بعضی داخل فایل های php بود که همه رو نوت پد پیدا می کرد و من هم ادیت می کرد. اما در قسمت مدیریت سایت نوشته هایی مثل شماره موبایل و اسم سازنده پکیج هست که قسمتی از متن رو دادم نوت پد تا پیدا کنه ولی پیدا نکرد. جالب اینکه بعد از اینکه از sql بک آپ گرفتم و دوباره سرچ کردم دیدم که این محتوا داخل sql پیدا شد. یعنی نشون داد که مثلا این خطی که من سرچ می کنم در خط 16000 از خطوط فایل بک آپ گرفته شده از sql است. به احتمال قوی سازنده بطور مستقیم داخل sql محتوای خودش رو نوشته است. آیا راهی هست تا فایل sql رو بتونم ادیت کنم و قسمت هایی که می خام رو عوض کنم . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 94 با سلام به نوعی میشه گفت که پاسخ سوال رو خودتون دادید یعنی ویرایش فایل بک آپ و بازگردانی آن راه حل دیگه اینه که ، پس از ورود به دیتابیس از بالا روی تب سرچ کلیک کنید و با وارد کردن کلمه یا قسمتی از متن موردنظر ، جستجو کنید پس از نمایش نتایج روی نام تیبلی که حاوی نتایجی هست کلیک کنید و مستقیما ویرایش موردنظرتون رو انجام بدید قبل از هر تغییری ، بک آپ فراموش نشه !! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام یکبار اینکار رو انجام دادم و روی فایل بک آپ ادیت انجام دادم ولی این فایل دیگه Import نشد و ارور داد. ولی از sql سرچ نکرده بود. در صورت امکان کمی راجعبه کاری که این شخص انجام داده است توضیح بدهید. آیا بنده هم می توانم این کار رو انجام دهم و در مدیریت جوملا قسمتی اضافه کنم که کاربر نتواند از فایل ها و از خود جوملا ادیت کند؟ با تشکر ویرایش شده فروردین 94 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در فروردین 94 با تشکرچگونه خودم میتونم در کارهام یک همچین رکوردی در قسمتی از مدیریت یا حتی در فوتر سایت قرار بدم طوری که در فایلها چیزی نباشه و فقط از SQL خواهنده بشه.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 94 با تشکر چگونه خودم میتونم در کارهام یک همچین رکوردی در قسمتی از مدیریت یا حتی در فوتر سایت قرار بدم طوری که در فایلها چیزی نباشه و فقط از SQL خواهنده بشه. با تشکر با سلام همچین چیزی عملی نیست . یعنی باید حتما از یک فایلی فرامینی به پایگاه داده ارسال بشه تا اطلاعات از پایگاه داده فراخوانی بشن البته اینم بگم که اون جستجویی که شما در فایلها انجام دادید و نتیجه نگرفتید ممکنه به این دلیل باشه که اون محتوا بصورت کد شده در فایلها وارد شده باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر