mnewblog 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام خدمت اساتید و دوستان محترم من ی ماژول برای جومشاپینگ میخام ک کالا هایی ک قبلا توسط کاربر خریداری شده رو نشون بده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 اگه بخواید میتونم براتون بنویسم 1 واکنش ها : mnewblog نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در فروردین 94 مرسی دوست عزیز بیشتر توضیح بدید هزینه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 خدماتی که تو تاپیک عمومی مطرح میشن رایگان هستند در صورت نیاز به دریافت هزینه تو پیام خصوصی مطرح می شوند. همچنین بنده دارم دنبال ایده میگردم که ماژولشو بسازم و توانایی ماژول نویسی خودم رو افزایش بدم. برای خرید های قبلی توی یکی از موقعیت ها 5-10-15-20 خرید کاربر به انتخاب مدیریت لیست میشه امکانات مدیریت رو بنویسید لطفا 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در فروردین 94 خدماتی که تو تاپیک عمومی مطرح میشن رایگان هستند در صورت نیاز به دریافت هزینه تو پیام خصوصی مطرح می شوند. همچنین بنده دارم دنبال ایده میگردم که ماژولشو بسازم و توانایی ماژول نویسی خودم رو افزایش بدم. برای خرید های قبلی توی یکی از موقعیت ها 5-10-15-20 خرید کاربر به انتخاب مدیریت لیست میشه امکانات مدیریت رو بنویسید لطفا من میخام خرید های قبلی کاربر ب همراه تاریخ سفارش نمایش داده بشه و هر خرید ی شماره داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 مشکلی نیست فردا شروع می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر