mansour92 1 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتیدو دوستان گرامی... من 2مشکل با قالب reviver دارم که یکیش راست چین کردن قالب reviverه که در تنظیمات خود قالب گزبنه rtl رو فعال میکنم ولی باز ماژول ها مکانشون تغییری نمیکنه و فقط منوها یه مقدار به سمت راست میرن، باید چطور این قالب رو راست چین کنم؟ مشکل دومم تغییر فونت این قالبه که در قسمت تنظیمات قالب جایی نداره که فونت رو تغییر بدم و از روش اضافه کردن سه پسوند ttfوwoffوeot به فایل template.css استفاده کردم ولی نتیجه نداد، ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند، باتشکر این هم دموی قالب: http://velikorodnov.com/themeforest/preview/?theme=Reviver ویرایش شده فروردین 94 توسط mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز دسترسی بدید چک کنم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز دسترسی بدید چک کنم یاعلی سایت روی لوکاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام اگر تنظیمات less فعال هست به تاپیک زیر مراجعه کنید لینک یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در فروردین 94 باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتیدو دوستان گرامی... من 2مشکل با قالب reviver دارم که یکیش راست چین کردن قالب reviverه که در تنظیمات خود قالب گزبنه rtl رو فعال میکنم ولی باز ماژول ها مکانشون تغییری نمیکنه و فقط منوها یه مقدار به سمت راست میرن، باید چطور این قالب رو راست چین کنم؟ مشکل دومم تغییر فونت این قالبه که در قسمت تنظیمات قالب جایی نداره که فونت رو تغییر بدم و از روش اضافه کردن سه پسوند ttfوwoffوeot به فایل template.css استفاده کردم ولی نتیجه نداد، ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند، باتشکر این هم دموی قالب: http://velikorodnov.com/themeforest/preview/?theme=Reviver سلام شما باید با استفاده کدهای css قالبتون راست چین کنید ودر مورد فونت فارسی درست عمل نکردین سایت آپلود کنید تا اساتید مشکلتون حل کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر